Wedtips Lyon - Valencia

Datum: 21/01/2021
Wedstrijd: Lyon vs Valencia (basketbal)
Uur:20:45
Tip: Valencia -4 Asian Handicap @ 1.84 op Unibet

Nu de Euroleague competitie over halverwege is, worden de plaatsen week na week duurder om bij de beste 8 te eindigen in deze competitie. Valencia staat op een 9e plaats en Lyon op plaats 16. Lyon lijkt uitgespeeld. Valencia zou dus eigenlijk echt moeten winnen om de voeling niet te verliezen met de andere ploegen.

Lyon

Lyon speelde eerder deze week al thuis in de Euroleague tegen Olympiakos, hierbij werd na Overtime verloren met 8 punten verschil. Ze verloren nu drie thuiswedstrijden op rij en hun laatste overwinning werd gehaald tegen Khimki, de laatste van de hele reeks. Ook hun laatste competitiewedstrijd ging verloren, waardoor ze slechts twee overwinningen op 6 pakten in het nieuwe jaar.

Valencia

Valencia moet zich herpakken in de Euroleague. Er werd wel afgetekend gewonnen van Crvena met 91-71, maar toch werd er verloren van opeenvolgend Milano, Barcelona en Baskonia. Niet dat ze die wedstrijden de grote favoriet waren, maar het was kansloos tegen Milano en Barcelona. Tegen Baskonia stonden ze 13 punten voor na het eerste kwart en toch werd er nog verloren. Toch laten ze in 2021 zien waarom ze een topploeg zijn. Ze wonnen in de eigen competitie alle 4 hun wedstrijden. Ze speelden hiervan tegen 3 ploegen die ook Europees spelen in de Eurobeker en de Champions League. Voor deze wedstrijd recupereert Valencia ook Prepelic terug.

Conclusie

Valencia toont dat ze ploegen van het niveau Lyon aankunnen, enkel tegen de absolute top komen ze nog een stapje tekort. Ze weten dat ze deze wedstrijd moeten winnen om zichzelf niet in de problemen te brengen. Ze zitten ook in een betere 'flow' dan Lyon qua vorm en motivatie. Lyon speelde eerder deze week ook al, terwijl Valencia 4 dagen rust had. Een overwinning met een kleine -handicap is dus zeker een haalbare tip voor deze wedstrijd.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross