Wedtips Leuven – Cercle Brugge

Westrijd: Oud-Heverlee Leuven – Cercle Brugge
Datum: 3 februari om 18:00
Tip: Leuven wint @ 2.00

De beker van België, bekerwedstrijden zorgen altijd voor iets speciaals. Gaat Cercle heropleven na de 3-0 nederlaag in Sint-Truiden of is Leuven opnieuw een maatje te sterk?

Oud-Heverlee Leuven

De Crocky Cup is voor heel wat Belgische ploegen eerder een bijzaak, maar bij OH Leuven gaat de coach Marc Brys niet roteren. Hij gaat zijn sterkhouders opstellen tegen Cercle Brugge. De trainer van Leuven en de spelers willen zover mogelijk geraken in de beker. Leuven en Cercle speelden al eerder dit seizoen tegen elkaar. Toen won Leuven met 2-1 van de Vereniging.

Cercle Brugge

Groen-Zwart zal tijdens deze wedstrijd niet kunnen rekenen op hun trainer. Paul Clement werd na de nederlaag in Sint-Truiden ontslagen. Voorlopig nemen beloftetrainers Jimmy De Wulf en Wouter Artz het roer over. Opvallend is dat enkele spelers in vergelijking met de laatste match op Sint-Truiden geen deel uitmaken van de selectie. Zij worden bewust aan de kant gehouden met het oog op de belangrijke competitiewedstrijd van komende zaterdag tegen KV Mechelen. De sterkhouders als Didillon, Bates, Pavlovic, Vanhoutte en Ugbo werden niet geselecteerd voor deze wedstrijd. Cercle geeft zo het signaal dat de Crocky Cup bijzaak is, wat niet onlogisch is na een periode van 6 wedstrijden in 20 dagen.

Conclusie

Aangezien dat Marc Brys al duidelijk aangaf dat Leuven deze wedstrijd zal aanvatten met hun sterkste elf terwijl Cercle zich volledig wil focussen op de degradatiestrijd in de Jupiler Pro League verwacht ik hier een makkelijke zege van de thuisploeg.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross