Voorbeschouwing La Liga en Premier League 19-20 maart

Nabeschouwing wedtips vorige week

De wedtips van vorige week begonnen goed, met 2 gewonnen weddenschappen. Helaas bleef Diaz steken op 2 schoten, wist Mallorca niet te scoren en was de vooraf verwachte leuke, enerverende wedstrijd tussen Betis en Bilbao achteraf haast het tegenovergestelde. Al met al een verlies gemaakt van 2,62 units.

Resultatenwedtips12 13Maart

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 28: +13,71 units
Week 29: -2,62 units
Totaal: +11,09 units

Wedtips Premier League

Door de FA cup staan er dit weekend maar 3 wedstrijden op het programma in de Premier League. Vandaar in Engeland wat minder wedtips dan normaal.

Wedtip: Aston Villa – Arsenal: Meer dan 2,5 doelpunten @1.93 bij Jacks en Unibet – 2 units: De normale line geeft odds van 1,91, via Asian lines is die speelbaar voor 1,93. Beide ploegen hebben zo’n beetje hetzelfde doelsaldo.

Arsenal heeft na 27 wedstrijden 43 keer gescoord en 31 keer geïncasseerd. Aston Villa scoorde er 41 en kreeg er 39 tegen. Arsenal ziet gemiddeld 2,74 doelpunten per wedstrijd. Aston Villa 2,86. Ik had de odds hier een stuk lager verwacht. Zeker omdat in 5 van de laatste 7 uitwedstrijden voor Arsenal deze weddenschap winnend was. Voor Aston Villa in 6 van haar laatste 7. De eerdere ontmoeting dit seizoen eindigde in 3-1. Odds van 1.93 lijken hier te hoog.

Wedtip: Tottenham – West Ham United: wedtip 1: Tottenham meer dan 14,5 schoten @2.00 bij Bet365 – 1 unit.
Wedtip 2: West Ham United meer dan 11,5 schoten @2.00 bij Bet365 – 1 unit:

Bij beide teams speel ik apart de teamschoten. Helaas biedt Bet365 op het moment van schrijven geen total shots voor de wedstrijd aan. Mochten deze odds open zijn wanneer het artikel gepubliceerd is kan je daar altijd naar vragen via Telegram.

Bij Jack’s en BetCity worden deze twee weddenschappen aangeboden tegen odds van slechts 1.72 en 1.85. De odds voor totaal aantal schoten liggen met 1.72 (op een line van 26,5) aardig laag. Ik verwacht hier een open wedstrijd, met, gezien de belangen, constant 1 pushende ploeg. Indien 1 van de weddenschappen goed gaat, draaien we quitte. Ik zie beide ploegen deze line echter halen. De laatste ontmoeting in de beker had Spurs 10 schoten en West Ham maar liefst 17. Spurs oogt de laatste weken echter een stuk beter in vorm te zijn.

Wedtips La Liga

Wedtip: Cadiz – Villarreal: over 6,5 cards @2.25 op Unibet – 2 units: Na bovenstaande tip die enkel voor Nederlanders speelbaar is, hierbij een tip enkel voor de Belgen.

Voor Villarreal is dit een belangrijke wedstrijd inzake de plaatsen Europees voetbal. Cadiz speelt echter tegen degradatie en heeft de punten ook zeer hard nodig. Voor beide ploegen dus de nodige belangen. Ook verwacht ik hier een zwaardere wedstrijd dan normaal voor Villarreal, na de midweekse overwinning op Juventus.

De belangrijkste argumentatie achter deze tip is de scheidsrechter: Alejandro Hernandez fluit deze wedstrijd. In 10 van zijn 14 gefloten wedstrijden in La Liga dit jaar was deze line winnend. Dit seizoen is zijn kaartengemiddelde dan ook 7,79 per wedstrijd in La Liga. Hij floot ook de eerdere ontmoeting dit seizoen tussen beide elftallen en gaf daar maar liefst 9 kaarten.

Wedtip: Real Madrid – Barcelona: Real Madrid wint @2.21 op Bet365 (vrijwel iedere bookies biedt deze odds) – 2 units: Zondagavond 21:00 à een heerlijke afsluiter van het weekend. El Clasico staat op het programma. Ik had Real Madrid hier een stuk dikker favoriet verwacht en odds van 2.21 lijken dan ook te hoog. Real heeft niet voor niets 15 punten meer (wel met een wedstrijd extra gespeeld). Real oogt in grootste vorm met 5 overwinningen op rij. Onder andere PSG en Sociedad werden hierin verslagen. Het doelsaldo deze 5 wedstrijden is 14-2. Aardige cijfers dus.

Ondanks dat Barca ook in vorm lijkt, boekt het haar overwinningen toch moeizamer. Een nipte 1-2 bij laagvlieger Elche, een teleurstellende 0-0 tegen Galatasaray, om vervolgens ‘maar’ met 1-2 te winnen afgelopen donderdag. Dat Barcelona afgelopen donderdag nog gespeeld heeft, in Turkije, is voor Real een voordeel. Real zal meer uitgerust aan de wedstrijd beginnen. De laatste 6 ontmoetingen wist Barcelona niet te winnen: sterker nog, de ploeg uit Madrid won er maar liefst 5. Odds van 2,21 lijken hier te hoog. Real heeft meer individuele klasse en in mijn ogen is de ploeg van Ancelotti meer een team.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross