Wedtips Fenerbahce vs Zenit

Wedstrijd: Fenerbahce vs Zenit (basketbal)
Datum: 05/02/2021 om 18u45
Tip: Fenerbahce -3.5 @ 1.86 op betFIRST

Beide ploegen hebben momenteel evenveel punten in de Euroleague, maar Fenerbahce heeft twee wedstrijden meer gespeeld. De plaatsen worden duur voor de Play-offs te halen, dus moet er zeker gewonnen worden door Fenerbahce. Een nederlaag kan dus veel zwaardere gevolgen hebben voor de Turkse topploeg dan de Russen.

Fenerbahce

Afgelopen weekend werd er gekozen om enkele van hun topspelers rust te geven nadat Fenerbahce al 11 wedstrijden moest spelen in de maand januari. Ze verloren dit weekend in overtime. Fenerbahce steekt in bloedvorm, van die 11 wedstrijden werden er slechts twee verloren,. Dit was beide in eigen competitie. In de Euroleague behaalde ze een mooie 6/6 met zelfs winst op CSKA Moskou, de huidige nr 2. Elke wedstrijd die ze favoriet waren haalden ze ruim hun -handicap. Met spelers als De Colo, Vesely, Pierre en Brown tonen ze dodelijke efficiëntie aan de korf, hun zwakste percentage “gescoorde veldpunten” was 56% de laatste wedstrijden.

Zenit Sint-Petersburg

Zenit speelde afgelopen dinsdag nog een competitiewedstrijd tegen Nizhny, het reizen van Rusland naar Turkije, bezorgen de Russen een vol programma. Dit zien we terug in hun uitslagen in de Euroleague. Er werd de laatste drie verplaatsingen verloren, tegen Milano, Barcelona en Bayern. Ze behaalden toen ook geen enkele keer een scoringspercentage van 50%. Ze hebben ook een goede kern, maar vooral een brede kern, zonder echte topspelers.

Conclusie

De druk ligt duidelijk bij de Turkse topploeg. Maar gezien de topvorm waarin Fenerbahce steekt en dat ze uitgerust aan deze wedstrijd kunnen beginnen, geeft ze een mooie kans op winst. De laatste twee wedstrijden H2H leverde ook twee keer winst op voor Fenerbahce. Ik vind de odd die we krijgen voor een -3.5 handicap dan ook te mooi om te laten liggen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross