Wedtips Fenerbahce vs Panathinaikos

Datum: 15-01-2021
Wedstrijd: Fenerbahce vs Panathinaikos
Uur: 18u00
Tip: Fenerbahce -7,5 Asian handicap @ 1,91 op betFIRST

De Euroleague is een competitie tussen de allerbeste teams in Europa. Het is een soort Champions League tussen 18 ploegen waarvan de eerste 8 doorstromen naar de play-offs. Twee seizoenen geleden eindigde Fenerbahce op de eerste plaats in de reguliere competitie, maar sneuvelde ze in de halve finale.

Fenerbahce

Dit seizoen moet Fenerbahce nog volle gas geven om die play-offs te behalen. Ze staan met één wedstrijd minder gespeeld op 4 punten van de 8e plaats. Dit is gedeeltelijk door drie opeenvolgende nederlagen. De reden voor deze nederlagen is niet ver te zoeken. Fenerbahce is afhankelijk van hun twee sterspelers Vesely en De Colo. Deze waren in december geblesseerd of net terug uit blessure en maakte veel minder minuten speeltijd. Deze zijn nu terug topfit wat in de laatste wedstrijd werd bewezen. Tegen baskonia scoorde Vesely 27 punten en De Colo 17 punten.

Panathinaikos

Panathinaikos staat als 15e van de 18 ploegen en is quasi uitgeschakeld voor de play-offs. Ze wonnen slechts 6 van hun 18wedstrijden. Panathinaikos is te afhankelijk van hun sterspeler Nedovic. Hij scoort namelijk gemiddeld 17 punten per wedstrijd. Met twee overwinningen uit acht wedstrijden, is Panathinaikos niet meteen een uitploeg. Ik verwacht dat ze vanaf nu volle voorkeur geven aan de competitie.

Conclusie

Beide teams speelden deze week nog in de Euroleague en Fenerbahce heeft een dag rust meer achter de rug. Fenerbahce verloor geheel onverwacht de terugmatch na een zeer slechte start en ze staan gebrand op revanche. Ik verwacht dus een stevige start. Ook verloor Fener thuis niet meer sinds 2012 van Panathinaikos. Mijn tip is Fenerbahce met een -7,5 handicap @ 1.91 op betFIRST


Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross