Wedtips Dynamo Kiev - Club Brugge

Wedstrijd: Dynamo Kiev – Club Brugge
Datum: 18 februari om 18:55
Tip: Draw no bet Dinamo Kiev @2.04 op Unibet

Eindelijk terug internationaal bekervoetbal op het programma! Zowel Dinamo Kiev als Club Brugge staan aan de leiding in hun competitie maar wie zal aan het langste eind trekken?

Dinamo Kiev

De Oekraïners hebben dit weekend voor het eerst weer matchritme kunnen opdoen. Het voetbal in Oekraïne lag nl. vanaf 12 december stil. Desondanks het gebrek aan wedstrijden zonder inzet is dit niet nadelig voor Kiev aangezien ze heel wat oefenwedstrijden hebben afgewerkt in die periode. Dit seizoen spelen ze uitstekend en lijken ze de titelstrijd te winnen van aartsrivaal Shakhtar Donetsk. Nu is het afwachten of ze ook hetzelfde kunnen brengen in de Europa League.

Club Brugge

Blauw-Zwart heeft niet de beste voorbereiding achter de rug voor deze wedstrijd want er is echter een nieuwe corona-uitbraak bij de West-Vlamingen vastgesteld. In Kiev zal Club niet kunnen rekenen op Denswil, Mitrovic en Charles De Keterlaere. Het feit dat De Ketelaere niet kan meespelen is een flinke aderlating voor de Club. Alsof dat nog niet genoeg is heeft de Belgische kampioen te maken met een enorme vrieskou in Oekraïne. De temperaturen kunnen er zakken tot -15 graden. Aangezien Club maar woensdagavond aanzet richting Kiev gaan de spelers zich niet echt kunnen aanpassen aan de extreme koude.

Conclusie

De wedstrijd ligt duidelijk in het voordeel van Dinamo Kiev aangezien Club met heel wat zorgen richting Oekraïne trekt. Ik verwacht hier dan ook een overwinning van de Oekraïners.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross