Wedtips Cercle Brugge – Waasland Beveren

Wedstrijd: Cercle Brugge – Waasland Beveren
Datum: 27/02/2020 om 16:15
Auteur: Jordy
Tip: Cercle Brugge wint @1,80 op BetFIRST

De degradatietopper tussen 2 ploegen die absoluut niet willen degraderen. Wie is het sterkst? Cercle Brugge of haalt Waasland-Beveren het deze keer?

Cercle Brugge

Dat er een schokeffect is geweest na de aanstelling van de nieuwe coach Yves Vanderhaeghe kunnen we niet meer betwisten. Sinds de aanstelling van de nieuwe trainer wist Cercle nog maar één keer te verliezen. Dit zijn zeer knappe statistieken als je weet dat ze wedstrijden tegen Anderlecht, Leuven, etc hebben afgewerkt. Als Cercle deze topper wint tegen de Leeuwen lijkt Groen-Zwart zich veilig te gaan stellen in de strijd om degradatie. Vanderhaeghe zei na de zege in Moeskroen dat ze nog niet euforisch waren en dat ze uitermate geconcentreerd uitkijken naar de match tegen Waasland-Beveren.

Waasland-Beveren

De Leeuwen zijn na dit weekend de nieuwe rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Ze zullen opnieuw moeten vechten om niet te degraderen naar 1B. De uitcijfers van Beveren zijn dit seizoen niet goed, ze hebben slechts 14 punten kunnen pakken in 14 uitwedstrijden, niet de allerbeste cijfers om mee   thuis te komen dus. Waasland-Beveren kan zich allesbehalve een verlies permitteren, zeker als je weet dat er nog maar 5 wedstrijden te spelen zijn na de wedstrijd op Cercle Brugge.

Conclusie

Waasland-Beveren en Cercle Brugge speelden al eens tegen elkaar dit seizoen. Toen won de Vereniging met 0-2. Een opvallende statistiek is dat Waasland-Beveren nog nooit kon winnen op bezoek bij Cercle. Ik zie ze deze degradatietopper ook niet winnen aangezien Cercle volledig lijkt te herleven sinds Vanderhaeghe aan het roer staat.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross