Wedtips Brooklyn Nets vs Toronto Raptors

Wedstrijd: Brooklyn Nets vs Toronto Raptors
Datum: 06/02/2021 om 01u30
Tip: Nets -4.5 Asian Handicap @ 1,90 op betFIRST

Wie voor het seizoen een euro had gezet dat de Nets kampioen zouden worden, kreeg hiervoor odds van 7,00. Deze is ondertussen gezakt naar 4.75. Door de komst van Harden dit seizoen natuurlijk, lijken de Nets de grootste uitdager van de Lakers te worden. Deze nacht krijgen ze, een matig Toronto dit seizoen, op bezoek. Toronto wist dit seizoen amper een reeks overwinningen neer te zetten. Hun maximum is drie overwinningen op rij, 2x tegen Hornets, en tegen Dallas. Ze wonnen wel de afgelopen twee wedstrijden, tegen Orlando. Hierdoor krijgen we een echte topwedstrijd: Brooklyn Nets vs Toronto Raptors

Brooklyn Nets

De Nets wisten hun laatste 6 thuiswedstrijden met winst af te sluiten. Het mag gezegd worden dat dit echt indrukwekkend was, gezien het tegen de echte top was: de Bucks, Heat, Nuggets en Clippers. De weg naar het net vinden blijkt ook geen probleem met spelers als Irving, Harden en Durant. Enkel tegen Heat werd hun over puntentotaal thuis niet gehaald. De Nets verloren van hun laatste 5 wedstrijden enkel uit bij de Wizards (Harden afwezig). Voor vanavond lijkt iedereen beschikbaar.

Toronto Raptors

Toronto heeft het vooral buitenshuis best moeilijk dit seizoen, er werden drie overwinningen geboekt in 10 wedstrijden. Enkel de overwinning bij de Pacers was echt een mooie teamprestatie. Anunoby was toen de man van de match met 30 punten (4/6 3-punters). Anunoby is twijfelachtig voor vanavond. Met een scoringspercentage rond de 45% de laatste wedstrijden toont de ploeg een gebrek aan efficiëntie.

Conclusie

Wie stopt de trein van de Nets? De Nets tonen dat ze in grote doen zijn. Het klikt tussen hun sterspelers met een scoringspercentage van 57% in de laatste drie wedstrijden. Terwijl de Raptors echt moeten gaan winnen met het oog op de Play-offs. Als ik alles naast elkaar leg, zijn de Nets overduidelijk de favoriet. De Nets met -4.5 handicap lijkt me een mooie bet.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross