Wedtips Bayern - Panathinaikos

Wedstrijd: Bayern vs Panathinaikos
Datum: 04/03/2021 om 20u30
Auteur: Lesley
Tip: Bayern -6.5 handicap @ 1,91 op William Hill of @ 1,88 op Unibet

Vanavond staat de nummer 4 (Bayern) tegen het nummer 15 (Panathinaikos) tegenover elkaar. Er worden na deze speeldag nog 6 wedstrijden afgewerkt in de reguliere competitie. De eerste 8 ploegen plaatsen zich, het verschil tussen Bayern en de 9e plaats is slechts 4 punten. De Duitsers kunnen zich dus echt geen misstap veroorloven tegen de Grieken. Zij maken mathematisch geen kans meer op de play-offs.

Bayern

Met 10 overwinningen uit 13 wedstrijden is Bayern voorlopig de beste thuisploeg in de Euroleague. In 2021 speelden ze 9 thuiswedstrijden in Euroleague en competitie. Slechts twee gingen verloren, beiden na overtime. Bayern heeft een goedscorende voorlijn, zowel Baldwin, Lucic als Reynolds scoren dit seizoen gemiddeld 13 punten per wedstrijd. Enkel Dedovic is out voor deze game langs Bayern kant. Bayern speelde wel twee dagen geleden nog in Belgrado, waar een nipte overwinning werd gehaald (76-78) door de Duitsers.

Panathinaikos

De Grieken staan voor een loodzware wedstrijd in Duitsland. Afgelopen dinsdag werd er alweer verloren tegen Barcelona, na rust is de kloof nooit onder de 6 punten geweest. De reden hiervoor is dat sterspeler Nedovic niet meer meedoet vanaf februari. Sindsdien wonnen ze nog verrassend de wedstrijd tegen Olympiakos, maar in de twee andere wedstrijden werd er met 8 en 9 punten verloren in de Euroleague. Panathinaikos mist ook nog Papapetrou, zijn zijn verantwoordelijk voor gemiddeld 12 punten per wedstrijd.

Conclusie

Bayern heeft een sterke thuisreputatie en staat op volle kracht tegen de Grieken. De Grieken moeten de verplaatsing maken, ook het gebrek aan wedstrijdritme verwacht ik dat een grote impact gaat hebben. Beide ploegen speelden afgelopen dinsdag nog, maar even een vergelijking: Bayern speelde in februari 10 wedstrijden terwijl de Grieken er amper drie speelden. Als je dan plots twee wedstrijden moet spelen op drie dagen zonder je topspelers, kan je snel de vermoeidheid voelen. Daarom verwacht ik een Bayern dat stevig uit de startblokken zal schieten. Een handicap van -6.5 op Bayern is dan ook een haalbare weddenschap op deze wedstrijd.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross