Wedtips Anderlecht - Mechelen

Wedstrijd: RSC Anderlecht- KV Mechelen
Datum: 7/03/2021 om 18:45
Tip: Anderlecht wint @1,95 op betFIRST
Auteur: Jordy

Anderlecht-Mechelen is een zeer belangrijke wedstrijd voor Paars-Wit. Als ze nog kans willen maken op Play-Off 1 dan mogen ze geen steken laten vallen in deze thuiswedstrijd. Wie trekt er volgens jou aan het langste eind?

RSC Anderlecht

Anderlecht presteert over het algemeen ondermaats dit seizoen. Eerst gaan ze gaan winnen in Genk en daarna verliezen ze 0-2 in eigen huis tegen KV Kortrijk, onvoorstelbaar maar waar. Na alle kritiek dat trainer Vincent Kompany kreeg na de thuisnederlaag tegen de Kerels kon Komany zijn ziel redden na de verdiende 1-3 zege tegen aartsrivaal Standard. Tegen Mechelen staat er opnieuw een belangrijke wedstrijd op het programma. Kompany gaf al eerder aan dat hij Malinwa ziet als een concurrent voor Play-Off 1 en dat ze desondanks de mindere resultaten geen slecht voetbal op de grasmat brengen.

KV Mechelen

Mechelen begon dit seizoen schitterend maar al snel begon de motor van Malinwa te sputteren. Tegen Anderlecht is het de vraag of ze zich gaan kunnen herpakken. Ze werden donderdag nog uit de beker gekegeld door Genk. Wouter Vrancken, de trainer van Mechelen, was enorm ontgoocheld na de uitschakeling en verwacht een reactie van zijn ploeg in het Lotto Park. Met vijf speeldagen voor de boeg heeft KV Mechelen nog uitzicht op de top vier. Malinwa staat op de negende plaats met 40 punten. De kloof met KV Oostende, het nummer vier in de stand, bedraagt zes punten .

Conclusie

Het spreekt voor zich dat Anderlecht geen punten mag laten liggen in deze wedstrijd. Zeker als je weet dat KV Oostende, dat één punt voorsprong heeft op Anderlecht naar KAA Gent moet. Oostende moet winnen in Gent als Anderlecht de zege pakt thuis tegen Mechelen, zo niet staat Paars-Wit voorlopig in Play-Off 1. Ik zie Anderlecht de volle buit pakken in eigen huis. Voor Oostende zal het een aartsmoeilijke opdracht zijn om te winnen in Gent en wees maar zeker dat Vincent Kompany zich daar heel bewust van is.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross