Wedtips Anadolu Efes - Olympiakos

Datum: 18/02/2021
Uur: 18u30
Wedstrijd: Anadolu vs Olympiakos
Tip: Anadolu -9 asian handicap @ 1,93 op Betfirst

Speelronde 25 in de Euroleague is aangebroken. Anadolu dat vorig seizoen eerste stond tot corona kwam, krijgt het bezoek van het Griekse Olympiakos. Nu liggen de kaarten iets anders, Anadolu moet absoluut winnen om zijn huidige 8e plaats niet te verliezen dat recht geeft op de play-offs.

Anadolu Efes

“We play to win” zei coach Ataman op de vooravond van de wedstrijd. Anadolu is net op tijd in topvorm voor hun cruciale wedstrijden. Er werden in 2021 maar liefst 14 overwinningen behaald uit 15 wedstrijden. In de Euroleague zelf wonnen ze er 5 van de 6. Zelfs de huidige leider in de Euroleague Barcelona werd thuis met 86-88 op zijn plaats gezet. Micic scoort dit seizoen 20 punten per wedstrijd en Larkin 14, het is nu aan hen om te bewijzen dat ze nog steeds de allerbeste ploeg van Europa zijn. Enkel Pleis is geblesseerd bij Anadolu en hij is verantwoordelijk voor gemiddeld 9 punten per wedstrijd.

Olympiakos

Voor Olympiakos is 2021 nog geen succesvol jaar geweest. Van de 8 wedstrijden werden er slechts 3 gewonnen, waaronder twee na overtime. Zelfs de Griekse clash tegen het lager geklasseerde Panathinaikos werd kansloos verloren met 77-88. Ze zijn te afhankelijk van Sloukas voor de punten, maar hij kwam de laatste twee wedstrijden ook niet meer boven de 11 punten. Voor de wedstrijd tegen Anadolu is Vezenkov dan ook nog eens geblesseerd. Hij was de topscoorder tegen Milano met 18 punten.

Conclusie

Ze hebben er zin in, liet de coach van Anadolu weten. De spelers zijn in topvorm, de kern is quasi compleet. De geschiedenis tegen Olympiakos, laatste 4 wedstrijden werden gewonnen met minimum 10 punten. Ik verwacht dat ze Olympiakos meteen bij de keel gaan grijpen, zeker gezien de huidige vorm. De laatste wedstrijd van Olympiakos is ook alweer 13 dagen geleden. Anadolu -9 is dan ook mijn tip bij deze wedstrijd voor odds van 1,93 bij betFIRST.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross