Wedtips Almeria - Sevilla

Datum: 02/02/2021 om 21u00
Wedstrijd: Almeria - Sevilla (Copa del Rey)
Tip: Sevilla -0,75 Asian Handicap @ 1,97 op betFIRST

Dinsdagavond 2 februari staat een mooi affiche op het programma. De nummer 3 van de Segunda Division neemt het in eigen huis op tegen de nummer 4 van de Primera Division. Sevilla heeft de laatste wedstrijden van de LaLiga en de Copa del Rey laten zien in bloedvorm te verkeren. Verder is het ook duidelijk gebleken dat druktemaker Lopetegui op alle fronten maximaal wil presteren, gezien de opstellingen in de beker. Slechts een enkeling van de selectie van Sevilla krijgt rust, voorbeelden hiervan zijn Lucas Ocampos en Diego Carlos. Op basis van het niveauverschil van beide ploegen, en ook op basis van de ijkpunten van de wedstrijden Valencia-Sevilla en Almeria-Osasuna zie ik Sevilla met 1 of 2 goals verschil winnen.

Almeria

Almeria is in hele goed doen op twee fronten. In de LaLiga2 staan ze zeer verdienstelijk derde. Met 45 punten uit 22 wedstrijden hebben ze 19 verliespunten geleden uit 22 wedstrijden. De Copa del Rey gaat de club uit Zuid-Spanje momenteel ook goed af. Almeria heeft in de beker een klinkende overwinning geboekt tegen Alaves: 5-0! De mensen die deze wedstrijd hebben gezien, zullen waarschijnlijk kunnen beamen dat ongeacht de vroege rode kaart van Alaves, deze uitslag een zeer geflatteerde uitslag was.

De wedstrijd na deze klinkende overwinning van Almeria was een wedstrijd tegen Osasuna. Hier werd gewonnen met penalties om zodoende door te stomen naar de kwartfinales. Deze wedstrijd had er alle schijn van om in het voordeel van Osasuna uit te pakken. Osasuna speelde beter, maar wist hun betere spel niet te bekronen met een winnend doelpunt. Almeria heeft in die zin dus enigszins het geluk aan hun zijde gehad na de rode kaart van Alaves en de loterij die ook wel penaltyserie genoemd wordt.

Sevilla

Sevilla is één van de meest stabiele ploegen in Europa op het moment. Het lijkt erop dat Julen Lopetegui voor elke beker wil gaan, aangezien hij meestal op volle oorlogssterkte strijdt. Sevilla beschikt over de kwaliteiten om ook wedstrijden ‘comfortabel’ te winnen terwijl ze eigenlijk het mindere van het spel hebben, zoals bijvoorbeeld tegen Eibar van het weekend.

Vooral de wedstrijd tegen Valencia is voor mij een mooie pot om te kunnen constateren dat deze -0,75 Asian Handicap heel aannemelijk is. Sevilla speelde een zeer overtuigende wedstrijd waarin onze eigen Nederlandse Luuk de Jong een hoofrol wist op te eisen.  Ik denk dat Sevilla volle bak zal gaan en ik acht het zeer aannemelijk dat zij met minimaal 2 doelpunten verschil winnen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross