Wedtips AC Milan - Torino

Datum: 12-01-2021
Wedstrijd: AC Milan - Torino
Uur: 20u45
Tip: Over 3,5 corners Torino @ 1,80 op Betway

In de TIM Cup speelt Vanavond speelt AC Milan tegen Torino en de bookmakers hebben een fout gemaakt bij de wedmarkt corners. We leggen jullie uit waarom.

Dit seizoen speelt Milan eindelijk weer voor de titel, iets waar de fans al jaren naar snakken. Afgelopen weekend speelden ze ook tegen Torino in de competitie. Milan wist met 2-0 te winnen, maar dat ging met de nodige moeite. Torino begint steeds beter te draaien. Aangezien Milan zich voornamelijk richt op de titel zullen er wat spelers gespaard worden of eerder gewisseld worden. Torino daarentegen kan dit seizoen een positieve boost gebruiken door goed te presteren in de beker. Dit is toch iets wat je vaker ziet bij kleinere teams en de fans hopen natuurlijk stiekem op zo’n prijs.

Corners

In de competitie pakt Torino iets minder dan 4 corners per duel, maar toch pakte ze tegen Milan afgelopen weekend 5 corners en de week daarvoor 9 corners tegen Hellas Verona. Daarnaast pakken ploegen gemiddeld ruim 5 corners tegen Milan in de competitie. Dit is een hoog gemiddelde voor de nummer één van de competitie.

Met het vooruitzicht dat Milan waarschijnlijk wat spelers gaat sparen en Torino iets meer laat komen, zijn de odds van 1,80 op Betway voor over 3.5 corners van Torino zeer aantrekkelijke. Bookmakers gaan uit van algoritmes (van de Serie A) en zullen daardoor op deze odds uitkomen. Maar je ziet dus vaker dat de kleinere ploegen hier juist tot het gaatje gaan. Dit is trouwens een fout die bookmakers bij meer bekerduels maken.


Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross