Wedtips AC Milan – AS Roma

Datum: 26-10-2020
Wedstrijd: AC Milan – AS Roma
Uur: 20u45

Het AC Milan van Ibrahimović probeert vanavond in San Siro het maximaal aantal punten te behouden tegen AS Roma.

Strafschoppen

Scheidsrechter Piero Giacomelli moet de wedstrijd in goede banen leiden. Hij deed dit in het verleden vooral door veel strafschoppen te geven. In zijn laatste 18 wedstrijden gaf hij maar liefst 14 strafschoppen! Op basis hiervan kunnen we dus een strafschop verwachten in dit duel, maar laat ons ook de teams analyseren. AS Roma kreeg twee strafschoppen in hun laatste drie wedstrijden, terwijl AC Milan drie strafschoppen kreeg uit hun vier gespeelde wedstrijden in Serie A.

Wedtips

Allemaal heel interessant, maar wat doen we nu precies met die informatie? De voor de hand liggende weddenschap is dat er een strafschop wordt gescoord in deze wedstrijd. Betfair biedt hiervoor aantrekkelijke odds van 3,00 aan.

Maar er zijn ook opportuniteiten op de spelers die de strafschoppen nemen. Jordan Veretout is de vaste penaltynemer bij AS Roma. Betsafe en Betsson bieden odds van 4,75 aan voor een doelpunt van Veretout. Maar deze bookmakers voiden de weddenschap niet als de speler niet start, maar wel invalt. Daarom raden we aan om de opstelling af te wachten en enkel in te zetten als je bevestiging hebt dat hij start. Voor AC Milan is het minder duidelijk. Ibrahimović miste namelijk zijn laatste strafschop. Het is dus mogelijk dat Kessie de strafschop zal nemen.

Verder is er ook nog een risicovolle, maar zeker mooie weddenschap. Bet-at-home biedt odds aan van 12,00 als het eerste doelpunt in de wedstrijd een penalty is. In de laatste 18 wedstrijden van Giacomelli was het eerste doelpunt drie keer een strafschop.

Snelheiduitbetalingbelgischebookmakers
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross