Wedtips Tsjechië vs Denemarken en Engeland vs Oekraïne

En dan zijn we alweer aanbeland bij de laatste wedstrijden van de kwartfinale. Er staan interessante, maar ook verrassende wedstrijden op het programma. De eerste wedstrijd is Tsjechië – Denemarken. Tsjechië wist op een verrassende manier Nederland uit het toernooi te kegelen. De andere wedstrijd, Oekraïne – Engeland, gaat tussen de slechtste beste nummer 3 van dit toernooi en de winnaar van groep D.

Wedtips Tsjechië – Denemarken

Tsjechië en Denemarken zijn de morele winnaars van dit toernooi. Tsjechië is verder gekomen dan verwacht werd. Ze schakelden Nederland uit met 2-0. Denemarken daarentegen knalde Wales met veel passie het toernooi uit: 4-0. Denemarken is dit toernooi mogelijk het meest geliefde land gezien de gebeurtenissen rond Christian Eriksen. Tsjechië zal, ondanks de status van Denemarken, toch willen winnen. De voetbalweddenschappen voor deze wedstrijd zijn als volgt:

Schick 1+ shots on target @ 1.60: Zoals Lucas op onze facebookpagina al heeft aangegeven, heeft de spits van Tsjechië een super toernooi. Hij heeft 4 doelpunten gemaakt in 4 wedstrijden. Tegen Nederland had hij 2 schoten op doel. Hij heeft laten zien dat hij tegen goede voetballanden kan presteren. De odds voor deze voetbalweddenschap liggen bij andere bookmakers rond de 1.40, we ontvangen dus goede value. 1 unit.

Dolberg 1+ shots on target bij Unibet @ 1.80: Wederom een hele sterke tip van Lucas op onze facebookpagina. Lucas kan wel gezien worden als de expert van shots (on target) van Betmanbegins. Dolberg zal hoogstwaarschijnlijk deze wedstrijd starten. Vorige wedstrijd speelde hij ook vanuit de basis en bedankte hij met 2 goals. De odds voor deze voetbalweddenschap liggen bij andere bookmakers slechts op 1.50-1.55. 1 unit.

Wedtips Engeland – Oekraïne

It’s coming home, football’s coming home! De bekende leus die bij wedstrijden van The Three Lions altijd van de tribune klinkt. Engeland heeft dit jaar een grote kans om Europees kampioen te worden. Eerst spelen ze tegen Oekraïne, de ‘slechtste beste derde’ van dit EK. Als Engeland wint neemt het land het in het eigen Wembley stadium op tegen de winnaar van Tsjechië – Denemarken. Mocht deze wedstrijd óók gewonnen worden, speelt Engeland de finale wederom in het Wembley Stadium. Met dit thuisvoordeel is de kans groot op Europees succes. Bekijk hieronder de tips voor voetbalweddenschappen op Engeland-Oekraïne:

Engeland scoort, Oekraïne niet @ 2.14: Engeland zal net als de voorgaande vier wedstrijden achterin dichttimmeren. Oekraïne heeft het erg ver geschopt dit jaar, maar de ploeg van Andriy Shevchenko zal wat mij betreft tegen hun Waterloo aanlopen vandaag. Engeland incasseerde dit EK nog niet, zelfs niet tegen Duitsland. De odds voor deze voetbalweddenschap is bij pinnacle slechts 2.06, we ontvangen kleine value. 2 units.

Engeland scoort minstens 2 keer en Oekraïne scoort niet @ 3.00.: Engeland incasseerde dit EK nog niet, zelfs niet tegen Duitsland. Ik verwacht dat Engeland wint met 2-0 of 3-0. Tegen de Duitsers werd de kracht van Engeland helemaal duidelijk. Oekraïne heeft laten zien defensief niet heel sterk te zijn. 1 unit.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross