Transfer Nacer Chadli

In dit artikel wordt de transfer van Anderlecht-huurling Nacer Chadli besproken. Nacer Chadli koos er vorige zomer voor om AS Monaco op huurbasis te verlaten voor Anderlecht. Op die manier wou de Luikenaar zijn kansen op het EK in 2020 gaaf houden. Chadli was een absolute meerwaarde bij Paars-Wit in de wedstrijden dat hij fit was. Door blessures kwam de Luikenaar echter maar tot 17 wedstrijden in de Jupiler Pro League, hierin was hij wel goed voor 8 doelpunten en 4 assists. Het is nog niet duidelijk waar de ex-speler van FC Twente en Tottenham volgend seizoen zal uitkomen. Het ziet er naar uit dat het moeilijk wordt voor Anderlecht om de 30-jarige middenvelder langer te houden. Bookmakers schatten de kans in op slechts 10% dat Chadli volgend seizoen bij Anderlecht speelt.

Doordat het EK een jaartje werd uitgesteld vanwege de coronacrisis zou het nochtans wel eens een goede optie kunnen zijn om in de Jupiler Pro League te blijven en zo de nodige speelminuten te vergaren. Gelukkig voor Chadli zijn er nog opties, zo worden Club Brugge en Antwerp veelvuldig in verband gebracht met de Rode Duivel. Bookmakers bieden odds van respectievelijk 2,25 en 4,00. De kans lijkt dus groot dat Chadli naar Club Brugge trekt. Toch kan het jeugdproduct van Standard ook rekenen op interesse van Gent en Standard zelf. Bookmakers geven odds van 6,00 en 8,00 voor een transfer naar deze clubs.

Ook de Griekse topclub Olympiakos maakt een kans om Chadli te strikken. Daarvoor bieden bookmakers odds aan van 2,50. Ook een terugkeer naar Monaco, waar hij nog tot 2021 onder contract ligt, is relatief waarschijnlijk met odds van 5,00. Het jeugdproduct van Standard zou ook kunnen opteren voor een terugkeer naar de Eredivisie. Door zijn succesvolle verleden bij Twente, zal er mogelijk ook vanuit Nederland interesse zijn. Al schatten bookmakers de kans op een terugkeer naar de Eredivisie heel laag in. Ook terugkeren naar de Premier League lijkt minder waarschijnlijk voor Chadli, al valt het niet helemaal uit te sluiten. Een lucratieve transfer naar pakweg China zou met oog op het Europees Kampioenschap ook niet de meest logische keuze zijn. Één ding is alvast zeker: een fitte Nacer Chadli is voor verschillende ploegen in binnen- en buitenland een interessante speler.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross