Tegenstander is belangrijke factor bij wedmarkt kaarten

Auteur: Toby (@TobyPalmer op Twitter) - Exclusief geschreven voor Betmanbegins

Op de wedmarkt kaarten ligt er mogelijk een te grote nadruk het aantal kaarten dat een team eerder heeft ontvangen. Het is uiteraard een belangrijke factor, maar het aantal kaarten dat de tegenstander van het team krijgt is ook belangrijk.

Kaarten tegenstander

De speelstijl van bepaalde teams leiden ertoe dat de tegenstander meer/minder fouten maakt. Een voorbeeld is een team met snelle vleugelspelers die over de grond spelen tegenover een team dat vooral de lange bal speelt. Je kan het bekijken per speler. De kans dat een rechtsachter een kaart krijgt, hangt sterk af van wie de linker vleugelspeler is. En dus niet enkel van de manier waarop die rechtsachter speelt. Een invalshoek is kijken naar de spelers op wie veel overtredingen worden gemaakt. Dit kan vergeleken worden met hun rechtstreekse tegenstander en de odds voor een kaart van die speler.

Tottenham vs Burnley

Laten we de wedstrijd Spurs vs Burnley analyseren. Tottenham kreeg gemiddeld 1,2 kaarten per wedstrijd, terwijl Burnley’s er 2,0 kreeg per wedstrijd. Op basis hiervan lijkt een weddenschap op ‘meeste kaarten voor Burnley’ al interessant. Maar het wordt nog interessanter! De tegenstanders van Burnley kregen dit seizoen gemiddeld 1,25 kaarten per wedstrijd, terwijl de tegenstanders van Tottenham gemiddeld 3,4 kregen. Dit is het op één na hoogste in de Premier League. Ondanks deze feiten, bieden bookmakers nog steeds odds hoger dan 2,00 voor Burnley dat meer kaarten krijgt dan Tottenham.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross