Professionele sportgokker Betmanbegins voorspelt Feyenoord - Union Berlin

Op donderdag staat het spannende duel Feyenoord - Union Berlin op het programma. Een overwinning van de Rotterdammers zou voor een zeer goede uitgangspositie zorgen. Professioneel sportgokker ‘Betmanbegins’ analyseerde de wedstrijd en in dit artikel zal hij de meest interessante wedtip voor deze wedstrijd met jullie delen. Wist je overigens dat hijzelf en het Betman-team van professionele sportgokkers al hun wedtips gratis delen op Telegram en Facebook?

Betmanbeginsinhetlaatstenieuws

De vorm van Feyenoord

In de afgelopen twee wedstrijden wist Feyenoord slechts één punt te behalen. Er werd voor de interlandperiode met 2-1 verloren van Vitesse en afgelopen zaterdag kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen RKC Waalwijk. In beide wedstrijden kreeg Feyenoord echter genoeg kansen.

Op basis van expected goals (verwachte aantal doelpunten op basis van de gecreëerde kansen) had er ook gewonnen moeten worden. Zo had Feyenoord tegen Vitesse 1.99 expected goals (1.64 voor Vitesse) en tegen RKC Waalwijk zelfs 3.11 expected goals (0.68 voor RKC). Hoewel er dus weinig punten werden gehaald, was het vertoonde spel op basis van de statistieken niet eens zo slecht.

Het team van Union Berlin

Bij de Duitse tegenstander loopt het de laatste weken beter. In de laatste vier officiele wedstrijden haalde Union Berlin de maximale 12 punten. Er moet wel gezegd worden dat Union Berlin tegen Wolfsburg de onderliggende partij was en eigenlijk niet had ‘mogen’ winnen.

De gevaarlijkste speler van het team is Taiwo Awoniyi, die in uitstekende vorm verkeerd. In de Bundesliga scoorde hij al 6x in 8 duels en in de Conference League al 3x in 4 duels. Een speler om in de gaten te houden dus. Verder bestaat dit team uit de nodige ervaren spelers zoals Kruse, Khedira en Promel.

Wat is een interessante weddenschap voor deze wedstrijd?

Als Feyenoord-fan zet je misschien niet graag op je eigen ploeg in, of op de tegenstander. Er zijn echter veel andere weddenschappen beschikbaar om de wedstrijd wat spannender te maken. Zo bestaat er bijvoorbeeld de mogelijkheid om in te zetten op doelpuntenmakers. Het is hierbij belangrijk om te onderzoeken wie de penalties neemt, aangezien dat een grote kans op een doelpunt oplevert.

Bij Feyenoord is Orkun Kökcü de penaltynemer maar de bookmakers lijken hier nog niet van op de hoogte. Een doelpunt van de Turkse middenvelder levert namelijk maar liefst 4.80x je inzet op bij TOTO. Daarnaast gaf scheidsrechter Giorgi Kruashvili dit seizoen in drie wedstrijden al 4 penalties, het zou dus geen verrassing zijn als hij donderdag de bal weer op de stip legt.

Feyenoordunionberlinwedtips

Kan ik legaal gokken in Nederland?

Sinds 1 oktober is het mogelijk om legaal in te zetten bij verschillende bookmakers. Momenteel bieden Holland Casino, Betcity, Bingoal en dus TOTO sportweddenschappen aan. Binnenkort zullen Bet365 en LiveScore Bet hier nog bij komen. Als speler hoef je door de nieuwe wetgeving ook geen kansspelbelasting meer af te dragen op prijzen van meer dan 449 euro. De verwachting is dat grote bookmakers zoals Unibet en Bwin hun diensten van 1 april 2022 weer mogen aanbieden.

Conclusie

Feyenoord begint met een lichte kater aan de wedstrijd tegen Union Berlin maar wordt gesterkt door het relatief goede spel tegen Vitesse en RKC Waalwijk. Met de steun van het thuispubliek zouden de Rotterdammers de overwinning over de streep moeten kunnen trekken. De beste wedtip voor deze wedstrijd is zonder twijfel dat penaltynemer Orkun Kökcü een doelpunt gaat scoren tegen een quotering van 4.80 bij TOTO. Wil je meer interessante wedtips ontvangen van Betmanbegins? Volg ons dan op Facebook of Telegram. Alle tips worden gratis gedeeld.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross