Professionele sportgokker berekent de kans op goal Dessers in blessuretijd

Het zal niemand zijn ontgaan, Cyriel Dessers scoorde in 435 minuten maar liefst 7 (belangrijke) doelpunten voor Feyenoord. Het goudhaantje van de Rotterdammers zorgde donderdag persoonlijk voor overwintering in de Conference League. Opvallend detail: Dessers wist al 5 keer in de blessuretijd te scoren.

Maar hoe groot is de kans dat hij zondag tegen FC Twente dit kunstje opnieuw herhaalt? Professionele gokker ‘Betmanbegins’ rekende het voor je uit. Via dit soort analyses slaagt het Betman team er in om wedkantoren te verslaan. Ben je benieuwd naar zijn tips en tricks? Join dan snel de Facebook groep of Telegram kanaal!

Let’s get to business!

Bij kansberekening is het altijd verstandig om bij wedkantoren te kijken hoe zij de kansen inschatten. Zij hebben namelijk de beschikking tot veel data en gebruiken complexe algoritmes. Zo bieden de bookmakers odds (of quoteringen) van 2,50 aan voor een doelpunt van Feyenoord na de 75e minuut. Je ontvangt dus €2,50 voor elke ingezette euro als Feyenoord dan scoort. Omgerekend naar kansen, komt dit neer op 40%. Als we uitgaan van 5 minuten blessuretijd, kunnen we deze periode opknippen in vier delen. De kans dat Feyenoord een doelpunt maakt in de blessuretijd zal dus overeenkomen met 10%.

Maar hoe groot is dan de kans dat Cyriel Dessers het doelpunt voor Feyenoord maakt? Het antwoord is simpel, we kijken weer naar de odds van de bookmakers. Zij schatten de kans op 25% (odds van 4,00) dat Dessers het laatste doelpunt van Feyenoord maakt. Als we beide percentages met elkaar vermenigvuldigen, komen we uit op een kans van 2,5%. Het is dus niet zeer waarschijnlijk dat het zondag weer gebeurd… maar ook zeker niet onmogelijk!

Hoe kan jij deze informatie gebruiken?

Kun je ook profiteren van deze informatie en hier een sportweddenschap op plaatsen? Jazeker, de odds voor een doelpunt van Cyriel Dessers tegen FC Twente zijn momenteel 2,40 bij Bet365. Mocht Cyriel Dessers scoren, dan ontvang je dus €2,40 voor elke ingezette euro. Wist je trouwens dat Bet365 je een gratis weddenschap ter waarde van 100 euro geeft aan spelers die zich registeren via onderstaande link? Laat deze kans niet liggen!

Ervan uitgaande dat Dessers in de basiself mag beginnen, lijken odds van 2,40 zeer interessant om te spelen. Op het moment van schrijven is het namelijk onwaarschijnlijk dat Bryan Linssen zondag mee kan doen. Dit alles hoeft echter geen probleem te zijn. Bij bookmaker Bet365 kun je bij het plaatsen van een sportweddenschap namelijk selecteren om de weddenschap te annuleren als de speler niet in de basis start. Het advies is om dit ook altijd aan te vinken.

De meest opzienbarende statistiek is echter dat in alle wedstrijden waarin Cyriel Dessers speelde, hij het laatste doelpunt scoorde. De odds dat hij tegen FC Twente opnieuw het laatste doelpunt scoort, zijn momenteel 6,00. Als je houdt van wat risico, dan is deze sportweddenschap zeker de moeite waard. Het vertrouwen bij Dessers en zijn teamgenoten zal hoe dan ook groot zijn. De verwachting is dan ook dat zijn teamgenoten de spits vaak in stelling zullen proberen te brengen. En hopelijk prikt hij dan weer in goaltje in de blessuretijd…

Vind je het leuk om een sportweddenschap te plaatsen? Voor meer voorbeschouwingen en wedtips kun je terecht op het platform van betmanbegins. Het professionele team van 11 tippers is elke dag bezig om situaties te vinden waar wedkantoren fouten maken. Zij brengen de community hier onmiddellijk van op de hoogte zodat ook jij hier van kan profiteren. En het beste van allemaal, het is allemaal gratis! Join, net zoals vele duizenden andere Nederlanders, de community zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross