Handbalteam 43 uur op de bus

Datum: 17-11-2020
Wedstrijd: Handbal Europa League - Ademar vs RK Metalurg Skopje
Uur:
20u45

Je stapt na een lange trip uit de auto, trein of vliegtuig en je voelt je wat stijf. Ken je het gevoel? Als jij het niet kent, zal het Noord-Macedonische handbalteam RK Metalurg Skopje dit gevoel zeker en vast kennen. Zij spelen een wedstrijd in het Spaanse León, ongeveer 3.000 kilometer van hun thuisbasis in Skopje. Ze konden geen gepaste vluchten vinden en hebben besloten om met de bus te gaan.

Bustrip

De Noord-Macedoniërs zijn zondagmorgend al vertrokken richting Spanje. Op maandagnacht, 43 uur later, zijn ze eindelijk aangekomen op hun bestemming. De club had PlayStations geïnstalleerd op de bus waar de spelers zich mee bezig konden houden.

Bustripleon

Men zou kunnen stellen dat zo’n lange bustrip goed is voor de teambuilding en de motivatie verhoogt. Maar 43 uur op een bus zitten kruipt uiteraard in de kleren en handbal is fysiek een zware sport. Daarom denken we dat het Spaanse Ademar hier een voordeel uit zal halen.

Wedtip

Winst van Ademar met een handicap van -4,5 wordt nog steeds aangeboden aan odds rond de 1,76. Dit houdt in dat Ademar León met vijf of meer doelpunten verschil moet winnen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross