Wedtips Engeland - Duitsland & Zweden - Oekraïne

De avond begint met een échte ouderwetse kraker: Engeland tegen Duitsland. Na het uitschakelen van Nederland lijkt het voor de winnaar van deze wedstrijd vrij spel tot aan de finale. De winnaar van dit affiche komt achtereenvolgens tegen Zweden/Oekraïne in de kwartfinale en Denemarken/Tsjechië in de halve finale.

Het toetje van deze wedstrijd wordt verzorgd door Zweden en Oekraïne. De Zweden werden verrassend eerste in een groep met Spanje en Polen, Oekraïne werd derde achter Nederland en Oostenrijk. In de eerste wedstrijden van de achtste finale zagen we al een aantal opmerkelijke zaken. Nederland werd uitgeschakeld door Tsjechië. Wales werd letterlijk uit het toernooi gesmeten door Denemarken. België wist met minder voetbal Portugal uit te schakelen, en Italië had 120 minuten nodig om Oostenrijk uit te schakelen en Zwitserland stuurde de Fransen naar huis.

Wedtips Engeland - Duitsland

De voetbalweddenschappen die voor Engeland - Duitsland interessant zijn:

Duitsland kwalificeert zich bij Betfair @ 2.05: Duitsland heeft tijdens dit Europees kampioenschap meerdere vormen laten zien. Tegen Portugal waren ze ijzersterk, maar tegen Hongarije werden ze bijna uit het EK geschopt. Ik verwacht vandaag Duitse discipline te zien. Het enige wat Engeland dit EK heeft gedaan is verdedigen. Ik kan mij niet voorstellen dat dit genoeg zal zijn tegen Duitsland. Wat mij betreft had de odd voor Duitsland minstens zo hoog als die van Engeland moeten zijn, zelfs met het thuisvoordeel. 1 unit.

Under 2.5 total goals bij Betfirst @ 1.76: Momenteel zijn de odds voor under 2.5 bij Pinnacle lager dan 1.76. Ik verwacht dat Engeland door zal gaan zoals ze het al 5 wedstrijden op rij doen: weinig incasseren, weinig scoren. De achtste finales staan niet bekend om de vele goals. Ik verwacht een zenuwachtige wedstrijd met veel fouten.  1 unit.

Over 1.5 kaarten Duitsland bij Betsson @ 1.68: Duitsland pakte al 5 kaarten in 3 wedstrijden dit EK. Scheidsrechter Makkelie geeft niet per se makkelijk kaarten, maar toch wel meer dan 4 gemiddeld op EK’s. Ik verwacht strijd van beide kanten. De odds voor 1.5 kaarten voor Duitsland zijn bij andere bookmakers onder de 1.60.  2 units.

Kai Havertz 1+ schoten op doel bij Pokerstarssports @ 1.83: Kai Havertz is de man in vorm bij Duitsland, en hij sticht veel gevaar. De aanvaller van Chelsea scoorde al 2 keer en schiet gemiddeld 3 keer waarvan 1.3 keer op doel. Havertz wordt hangend op rechts verwacht. Ik acht hem in staat om naar binnen te komen en een schot te lossen. Havertz to score bij Pokerstarssports @ 5.00 (odds boost) is eventueel ook een leuke funbet die niet onmogelijk is. 1 unit.

Duitslandonlineweddeneuro2020

Wedtips Zweden - Oekraïne

Het toetje van de avond wordt verzorgd door Zweden en Oekraïne. Zweden ging door met maar liefst 7 punten. Oekraïne daarentegen ging door als laatste ‘beste derde’ met slechts drie punten. De interessante voetbalweddenschappen voor deze wedstrijd zijn als volgt:

Under 0.5 first half goals bij Unibet @ 2.50: Zweden scoorde 1 goal van de 5 voor rust, Oekraïne scoorde 2 goals van de 4 voor rust. Zweden heeft verdedigen tot een kunst verheven, dus ik verwacht niet dat Oekraïne zal scoren voor rust. Zweden scoort ook niet heel makkelijk tegen gesloten verdedigingen. 1 unit.

Zweden kwalificeert zich bij Betsson @ 1.67: Ik verwacht dat Zweden hun sterke run van de groepsfase door weet te zetten. Oekraïne scoorde wel twee keer tegen Nederland, maar we hebben gezien dat het Nederlands Elftal niet per se heel sterk was. De verdediging van Zweden is heel moeilijk te doorgronden. Ik reken erop dat Forsberg en Isak een doelpunt weten te verzorgen voor de Scandinaviërs. 2 units.

Oekraïne over 3.5 corners bij Betsson @ 1.64. Zweden kreeg 10 corners in de eerste wedstrijd en 6 in de overige twee wedstrijden. Oekraïne pakte 4, 5 en 1 corners dit EK. Ik verwacht een moeizame wedstrijd voor Oekraïne. Hierbij zullen ze moeten zoeken naar ruimte rond de zestien van Zweden. Dit kan leiden tot een (aanzienlijk) aantal corners voor de ploeg van legende Andriy Shevchenko. 2 units.

Over 3.5 kaarten bij Unibet @ 1.81: Voor deze wedstrijd doen we ook een beroep op Jelke, die zijn kennis op het gebied van kaarten deelt in de facebookgroep. Jelke schrijft: “Dit duel zal onder leiding staan van Orsato. In twee duels gaf hij tien kaarten op dit EK. Beide teams hebben natuurlijk geluk gehad met dit schema en het zal een enorme prestatie zijn om de kwartfinales te bereiken. Ik verwacht veel strijd met dus minstens vier kaarten”. Hier kunnen we ons alleen maar bij aansluiten natuurlijk. 2 units.

Hopelijk kunnen we vanavond weer genieten van twee potjes vol met strijd. Nederland heeft alvast laten zien hoe het niet moet. Laten we zien of Duitsland en Zweden de verwachtingen van dit artikel waar kunnen maken.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross