De 6 meest memorabele wedtips

Een community waarin dagelijks wedtips worden gedeeld die op lange termijn winstgevend zijn. En dat allemaal gratis en voor niks. Lijkt dit voor jou een utopie? In wat volgt zal je merken dat deze groep wel degelijk bestaat en ‘Betmanbegins’ heet.

Wij zijn een hechte community waarin winstgevende wedtips worden gedeeld met de leden. Maar onder leiding van Betman – een professionele sportwedder – worden er ook tips and tricks gedeeld over hoe jij zelf interessante sportweddenschappen kan vinden!

Wil je graag meer te weten komen over onze community en al onze wedtips gratis ontvangen? Join de Facebook-groep of het Telegram-kanaal!

In dit artikel zullen wij jou meenemen naar enkele ‘memorabele momenten’. Het zijn wedtips die door één van onze elf professionele tippers werd gedeeld met bizar hoge noteringen en die ook nog eens winnend bleken. Toeval? Helemaal niet! De resultaten tonen aan dat dit geen lucky shots zijn, maar het resultaat van grondig analysewerk. Maar hierover later meer. Spoiler: we hebben de meest memorabele wedtip tot laatst gehouden!

02/09/2021 – Flip Tip: Gino Mäder wint het jongerenklassement in de Vuelta. Odds: 8.00

Een korte situatieschets: deze wedtip werd geplaatst op het moment dat Egan Bernal de jongerentrui droeg met meer dan twee minuten voor op Mäder. Echter had Flip Tip de laatste dagen al gezien dat Bernal niet meer de topresultaten wist te boeken zoals we die van hem gewend zijn. Een dag voor de koninginnenrit (Etappe 20) gaf hij dus deze tip dat Mäder nog de jongerentrui zou veroveren. En wat gebeurde er? Bernal zakte helemaal door het ijs en verloor meer dan 5 minuten op Mäder. De community kon juichen!

03/11/2021 – Julian: Haller to score a header. Odds: 11.00

Deze wedtip werd recent gedeeld door Julian. Hij zag dat de odds voor een kopbaldoelpunt van Haller op bezoek bij Borussia Dortmund te hoog stonden (namelijk 11.00 bij bookmaker Toto). Op dat moment scoorde hij al 13 goals, waarvan 4 met het hoofd. De ontlading was groot toen Haller in minuut 83 de 1-2 binnenkopte. Niet alleen de Ajacieden, maar ook onze community werd in delirium gebracht!

Lucky shot? Ik dacht het niet! Afgelopen weekend deed Julian zijn kunstje simpelweg over. Hij tipte dat er 13 of meer schoten op doel zouden zijn in de wedstrijd Feyenoord vs AZ. In de extra tijd scoorde Cyriel Dessers – het 13e schot op doel!

01/09/2020 – Betmanbegins: Wout van Aert wint etappe 5 in de Tour. Odds: 12.00

In de Tour van 2020 stond er in de 5e etappe een typische overgangsetappe op het programma. In de wandelgangen van Team Jumbo-Visma werd er al gefluisterd dat Wout van Aert voor zijn kans zou mogen gaan indien er met een beperkte groep ging gesprint worden in Privas. Betmanbegins schatte de kansen van Wout hoger in dan de odds van 12.00 deden vermoeden: het parcours was voor rassprinters als Caleb Ewan en Sam Bennett mogelijks te lastig, waardoor Wout op papier de snelste man kon zijn van een uigedunde groep. Alles verliep die dag volgens plan en Wout versloeg een compact peloton voor zijn toen 2e Tour-zege uit zijn carrière!

11/06/2021 – Matthias: Ezgjan Alioski topschutter van Noord-Macedonië op het EK. Odds: 13.00

In de aanloop naar het EK voetbal van dit jaar had tipper Matthias goed gezien dat de vaste strafschopnemer bij Noord-Macedonië (Nestorovski) ontbrak in de selectie wegens een blessure. De tweede in lijn bleek Ezgjan Alioski... En zo geschiedde! In hun 2e duel scoorde Alioski de aansluitingstreffer tegen Oekraïne vanaf de penaltystip. Hierdoor werd Alioski mede-topschutter van het team (naast Goran Pandev) en besloot bookmaker Bwin deze wedtip volledig uit te betalen. Knap staaltje research!

02/01/2021 – Bram & Max: Neves scoort van binnen het strafschopgebied. Odd: 46.00

Het tippersduo Bram & Max hadden gezien dat de odds voor een ‘doelpunt van Neves binnen de 16’ op odds van maar liefst 46.00 stond. Dit is zonder meer aan de hoge kant. Anderzijds hadden zij erg fijntjes opgemerkt dat de vaste strafschopnemer – Jimenez – ontbrak voor de wedstrijd tegen Brighton. Daardoor werden de odds plots nog veel interessanter. En jawel: Ruben Neves scoorde een penalty in de 3-3 tegen Brighton. We doen hen trouwens oneer aan om enkel deze wedtip eruit te halen. Nog enkele indrukwekkende winnende wedtips van hen: Siem de Jong scoort (odds 9.00), Ward-Prowse to score inside the box (odds 9.00) en Sane to score from outside the box (odds 15.00).

04/09/2021 – Jelke: Makhmudov to be booked & to score. Odds: 59,73

De hoogste odds die door de community werden binnengehaald! Op 4 september 2021 stond de interland Ierland – Azerbeidjan op het menu. Jelke merkte terecht op dat middenvelder Makhmudov regelmatig een gele kaart pakte, maar ook regelmatig een doelpunt meepikte. Jelke raadde onze community aan om beide weddenschappen te combineren tot hallucinante odds van maar liefst 59,73. De droom van de hele community kwam uit: vlak voor rust wist Makhmudov de Azeri’s op voorsprong te brengen en in minuut 87 pakte hij geel!

Onze resultaten

Bovenstaande wedtips zijn het resultaat van knap analysewerk van het hele team. Het is natuurlijk heel leuk om de mooiste tips te bekijken. Maar “even a broken clock is right twice a day”. De algemene resultaten van de tippers zijn veel belangrijker dan simpelweg hun mooiste winnende tips.

Resultatenbetmanbegins10November

Zoals jullie zien haalde de hele community sinds begin dit jaar een totale winst van 989,42 units, oftewel een rendement van +17,81%! Volg ons via de Facebook, Instagram, Twitter of Telegram!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross