Ajax kampioen, maar zorgde dat in de Betmanbegins community ook voor poen?

Ajax heeft zich woensdagavond tot kampioen gekroond. Na een overtuigende 5-0 overwinning tegen Heerenveen mochten de Amsterdammers voor de 36e keer de schaal in de lucht steken. Maar wat betekende het kampioenenseizoen van Ajax voor de Betmanbegins community?

Met een handvol Eredivisie kenners in de rangen hoeft het niet te verbazen dat er in onze Betmanbegins community met gratis tips geregeld een weddenschap over Ajax voorbijkomt. De vraag is echter of er mooie winsten behaald zijn dankzij voorspellingen op wedstrijden van de kersverse kampioen? Onderstaand enkele statistieken en uitspringende tips.

Haller’s header

De hoogste odds die dit seizoen zijn gehit op Ajax zijn afkomstig van een tip van Julian. Onze tipper voorspelde in november dat Sébastien Haller op bezoek bij Dortmund met het hoofd zou scoren, en zo geschiedde. Na een afgemeten voorzet van Antony kopte de Ivoriaanse centrumspits de 1-2 tegen de touwen en zo vielen odds van 11 binnen! Een zeer mooie weddenschap met een winst van 10 units.

Tiphaller

Waarom Gravenberch gemist zal worden

Zoals algemeen bekend gaat Ryan Gravenberch Ajax na dit seizoen zo goed als zeker verlaten. Een serieuze aderlating voor de club, maar ook voor de Betmanbegins tippers. De odds op schoten van Gravenberch stonden immers steevast te hoog gequoteerd bij bookmaker Bet365. Zo kregen we altijd 2+ odds voor twee schoten van de middenvelder van Ajax.

Richard van de Betmancontinues tippers merkte dit op en heeft deze weddenschap in zijn Facebook-topic bijna wekelijks getipt. In totaal zorgde Gravenberch eigenhandig voor 21,91 units winst met al zijn schoten. Heel jammer dus dat het 19-jarige talent de deur van de Johan Cruijff ArenA straks achter zich dichttrekt.

Een lucratieve potige pot voetbal

Bram & Max tipten op 15 september dat er minstens 5 kaarten getrokken zouden worden in de eerste Champions League wedstrijd van Ajax op bezoek bij Sporting Lissabon. De inzet bedroeg 4 units en de odds waren 4.00. Wat hierbij vooral opviel was de ongelofelijke value ten opzichte van Unibet, die met een notering van 1.68 meer dan de helft lager zaten dan Betfair. Scheidsrechter José Sánchez trok 6 keer een geel karton en bijgevolg was deze weddenschap correct. Resultaat: een winst van 12 units.

Let op: vanwege de regulering op kansspelen is het sinds 1 oktober 2021 voor Nederlanders niet meer mogelijk om te wedden op kaarten en corners. Daarnaast heeft bookmaker Betfair besloten om vanaf 30 september 2021 zijn diensten niet meer aan te bieden aan Nederlanders.

Het eindverdict

In totaal is er over alle competities heen een winst behaald van 77,47 units op 101 Ajax-tips in voetbalseizoen 2021-2022. Wij kijken er dan ook nu al naar uit om jullie komend seizoen opnieuw van de nodige Ajax-tips te voorzien. Join onze community om hier niets van te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross