3 interessante wedtips World Matchplay of Darts

Vanaf dit weekend begint het ‘zomer WK’ voor de darters. Met een prijzenpot van 800.000 euro, waarvan 200.000 voor de winnaar, wordt dit toernooi dan ook zeer serieus genomen. Met enkele interessante wedtips blikken we vooruit naar dit toernooi.

Wedtips

Jack's heeft voor de Nederlanders alvast een mooie ‘Jacks special’, zeker voor ons chauvinistisch landje. Een toernooiwinst voor Michael van Gerwen wordt geboost naar een odds van 7.50! Van Gerwen laat in 2022 steeds meer van zijn oude niveau zien. Een boost naar 7.50 is dan ook een mooie om te spelen, andere bookmakers zitten namelijk maar rond de 5 á 6 qua odds. De wedtip is hier speelbaar via Jacks’ Specials.

Voor de Belgen is er een interessante wedtip op de wedmarkt ‘finalisten’. Odds van 6.00 dat Michael Smith de finale haalt lijken aan de hoge kant. Smith is de laatste maanden in bloedvorm en zijn eerste ‘meetellende’ overwinning lijkt er spoedig aan te komen. Deze weddenschap is hier speelbaar bij BetFIRST via de volgende link.

Bij betFIRST is er in mijn ogen nog een interessante wedtip. De odds dat er géén 9-darter wordt gegooid staan op 1.90. De laatste 9-darter tijdens dit toernooi dateert alweer uit 2018. Op het WK lagen de odds op een 9-darter ongeveer hetzelfde, terwijl er toen veel meer wedstrijden werden gespeeld. Odds van 1.90 lijken hier op het eerste gezicht dan ook aan de hoge kant. Ben jij het nou totaal niet eens met deze weddenschap, dan kan je via de Jacks specials spelen op ‘er wordt een 9-darter gegooid dit toernooi’ aan odds van 2.00.

Verder heeft Circus een dagelijkse 20% ‘betXtra’, met een maximale inzet van 50 euro. Een handigheidje om in de gaten te houden, zeker wanneer de dartexperts zoals Don of Flip Tip hun tips zullen delen in de community!

Spelers die nog geen account hebben op Circus kunnen gebruik maken van onderstaande super odds:

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross