€185.000 winst met weddenschap op 13-jarige Hamilton

Ken je Richard Hopkins? Wellicht niet, maar het is zeker de moeite om hem te leren kennen. Hij plaatste in 1998 een indrukwekkende weddenschap dat hem €185.000 opleverde!⁣

Evan, de zoon van Richard Hopkins concurreerde met de go-karts tegen een 13-jarige Lewis Hamilton. Hij was zo onder de indruk van zijn talent dat hij Ladbrokes vroeg om weddenschappen aan te bieden op zijn succes. Dit was bijna 10 jaar vooraleer Hamilton zelfs nog maar een McLaren garage binnenstapte! Ladbrokes bood de Brit odds aan en Richard plaatste £200 (€225) aan odds van 200 dat Lewis Hamilton een Grand Prix zou winnen voor zijn 23e. Bovendien plaatste hij £100 (€110) dat Hamilton wereldkampioen zou worden voor zijn 25e aan odds van 500. Hij combineerde deze twee weddenschappen ook aan odds van 1.500 met een inzet van £50 (€56).

Op 22-jarige leeftijd won hij de GP in Canada. Een jaar later had Hamilton een 5de plaats nodig om wereldkampioen te worden op de GP in Brazilie. Toch was het pas in de laatste bocht dat hij Glock kon voorbijsteken en zo wereldkampioen werd in plaats van Felipe Massa. Richard Hopkins was €185.000 rijker!⁣ De vrouw van Richard zei dat ze niet alleen blij was voor henzelf, maar ook voor de familie van Hamilton omdat ze hen goed kenden. Richard zelf zei: “Lewis Hamilton had een uitzonderlijke rijvaardigheid en een zeer professionele aanpak. Het was overduidelijk dat hij een grote toekomst tegemoet ging.” ⁣Het succes van Hamilton stopte niet. De 35-jarige atleet werd 6 keer wereldkampioen en is onlangs uitgeroepen tot de rijkste Britse sportman met een geschat vermogen van €250 miljoen.

 -
Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross