| KV Mechelen - Antwerp

Gewonnen
24 Jul, 2022 om 16:00
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Antwerp draw no bet
Odds
1.95
Units
3 (0.6%)

De wedstrijd is pas zondag, maar door in te zetten op early odds kunnen er soms net extra goeie zaken gedaan worden. Zo staat Antwerp op bezoek bij KV Mechelen aan 2,75 voor mij te hoog genoteerd bij betFIRST.

Paul Gheysens heeft zijn portemonnee nog maar eens opengetrokken tijdens deze zomermercato en haalde met onder meer Vincent Janssen en Toby Alderweireld een extra portie ervaring en kwaliteit in huis. Langs uitgaande zijde vertrokken er geen al te belangrijke spelers en dus schat ik The Great Old sterker in dan vorig seizoen. KV Mechelen wist enkele transfervrije spelers aan zich te binden, maar door het vertrek van Hugo Cuypers en Vinicius Souza is de ploeg van Danny Buijs tot dusver verzwakt uit de transfermarkt gekomen.

Je kan weinig conclusies aan een voorbereiding vasthangen, maar die van Antwerp verliep op zijn zachtst gezegd een stuk beter dan die van KV Mechelen. Toen beide ploegen elkaar begin juli troffen, werd het 4-0 in het voordeel van de ploeg met stamnummer 1. Het grootste obstakel voor Antwerp vind ik het enthousiaste thuispubliek Achter de Kazerne. Daarom ga ik voor een draw no bet aan 1,95. Wie meer risico wil nemen, kan één unit minder inzetten en Antwerp to win spelen.

Er is met deze notering al value ten opzichte van Pinnacle en ik verwacht dat de waarde van deze weddenschap alleen maar zal toenemen naarmate de aftrap vordert.

Boosted odds & promoties

Alle
Voorwaarden

Wedtips en sportweddenschappen statistieken

betFIRST

Aantal tips526Win rate51.9%Rendement10,31%Units winst119.19

Voetbal

Aantal tips9797Win rate43.88%Rendement10,61%Units winst2024.74

The Stig

Aantal tips256Win rate44.14%Rendement18.19%Units winst85.66
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross