| JPL outrights: qualified

Gewonnen
02 Jan, 2023 om 12:00
Competitie
Jupiler Pro League
Wedtip
Anderlecht haalt de Champions Play-Offs niet
Odds
6.50
Units
3 (0.6%)

De eerste twee plaatsen zijn volgens mij sowieso voor Club Brugge en Antwerp. Beide ploegen beschikken over een brede kern met een stuk meer kwaliteit dan de concurrentie. Daarnaast zie ik ook Genk als een relatief grote zekerheid op de top 4. Trainer Wouter Vrancken heeft op korte tijd een prima organisatie neergezet bij de Limburgers. Antwerp en Genk spelen overigens geen Europees voetbal, waardoor ze wellicht frisser zullen blijven.

Voor plek nummer 4 zal het volgens mij tussen Gent en Anderlecht gaan, net zoals vorig seizoen. De meeste Belgische bookmakers geven Gent iets meer kans om hoger te eindigen dan Anderlecht. Ik zie het als een 50/50 kans en voor mij is een notering van 6,50 dan ook veel te hoog. Ladbrokes spreekt zichzelf ook serieus tegen. Zonder de play-offs mee in rekening te nemen, biedt de bookmaker de volgende head to head aan: "Gent (1,65) vs Anderlecht (2,10)". Hier zien ze Gent dus als de 'betere' ploeg, terwijl de quotering voor 'Kwalificeert zich voor de Champions play-offs' 1,60 is voor Gent en 1,08 voor Anderlecht. Uiteraard is het ook nog altijd een mogelijkheid dat een outsider verrast en een top 4 plek inneemt.

Bingoal biedt exact dezelfde weddenschap aan voor 2,70, wat aantoont dat we hier zeer mooie value krijgen. In principe kunnen twee units inzet hier volstaan. Zelf zie ik deze weddenschap echter als een coinflip en daarom ben ik bereid om aan deze hoge odds drie units in te zetten.

Boosted odds & promoties

Alle
Voorwaarden

Wedtips en sportweddenschappen statistieken

Ladbrokes

Aantal tips239Win rate46.86%Rendement22,11%Units winst99.73

Voetbal

Aantal tips9797Win rate43.88%Rendement10,61%Units winst2024.74

The Stig

Aantal tips256Win rate44.14%Rendement18.19%Units winst85.66
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross