Wedden op transfers bij een voetbalvoorspelling

Wedden Op Transfers

Het opzoeken van mogelijke transfers is een strategie om wedtips te vinden. Tijdens de zomer en in januari staan kranten vol met transfergeruchten. Maar wist je dat er ook bij bookmakers een wedmarkt is voor transfers? Daar kan jij wedden op transfers van topspelers.

Wedmarkt transfers

De populairste wedmogelijkheid is natuurlijk de club waarbij een bepaalde speler op een bepaald moment een contract zal hebben. De deadline van de transferperiode is dan de uiterlijke datum van de sportweddenschap. Topploegen boksen tegen elkaar op om hun topdoelwitten binnen te halen. Hoe lang het contract ook loopt van spelers als Mbappe en Haaland, men zal ze iedere transferperiode linken aan andere ploegen.

Een andere mogelijkheid bij het wedden op transfers is het betten op de volgende club van een trainer. Wanneer een bekende coach op straat staat, zijn de bookmakers er als de kippen bij om hem te linken aan mogelijke ploegen. Deze sportweddenschap komt al eens vaker voor dan uitsluitend tijdens de transferperiodes. Het vak van een trainer is tegenwoordig een job zonder zekerheid.

Voor beide opties worden de odds bepaald door de kans dat een bepaalde trainer of spelers naar die ploeg gaat. De regels op deze wedmarkten verschillen van bookmaker tot bookmaker. Een uitleenbeurt zal niet bij iedere bookmaker aanvaard worden als transfer. Bepaalde bookmakers zullen zelfs de mogelijkheid bieden om te wedden op de hoogte van de transfersom, of een bepaalde deadline van de transferdeal.

Betrouwbare wedinfo

De kranten spelen stevig in op transfergeruchten, want sportliefhebbers zijn er dol op. Wanneer je gaat wedden op transfers, is het zeer belangrijk om over de juiste info te beschikken. Online zorgen geruchten voor heel wat clicks, zeker wanneer er ‘breaking news’ over een gerucht naar buiten komt. Wist je dat ‘fake news’ gemiddeld 6 keer meer kans heeft om viraal te gaan dan echt nieuws? Ze zijn dus de ideale manier om lezers te trekken. Heel wat van die transfergeruchten zijn dan ook gebaseerd op onbetrouwbare bronnen.

Het is dus belangrijk om voorzichtig om te gaan met nieuws die je leest over transfergeruchten. De hamvraag is: “Wie heeft er baat bij als zo’n gerucht in de media komt?”. Dat zal in geen geval de ploeg zijn die interesse toont in de speler, want mediapubliciteit kan bij andere ploegen interesse wekken. Wanneer andere ploegen zich in de debatten mengen, kan zoiets de prijs de hoogte in jagen.

Het is niet ongebruikelijk dat spelersmakelaars transfergeruchten met opzet verspreiden via de media. Zij maken handig gebruik van het feit dat zo’n geruchten interesse trekt van meerdere ploegen. Op die manier kunnen ze een beter contract in de wacht slepen, of de transfersom iets opkrikken. Een hogere waarde aan het contract zorgt voor een hoger commissieloon, en wie zegt nu nee tegen een hogere vergoeding?

Het is dus essentieel om je bronnen zeer nauwkeurig te controleren als het gaat om de interpretatie van transfergeruchten. Net zoals alle andere sportweddenschappen zal je ook deze niet op basis van geluk tot een succesvol einde kunnen brengen. Wees altijd zorgvuldig met informatie van social media, nieuwssites en andere bronnen.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross