Wedden op Nederland - Qatar

De derde wedstrijd van Nederland op het WK 2022 wordt op 29 november afgewerkt. Om 16u Nederlandse tijd neemt Oranje het op tegen gastland Qatar in het Al Bayt Stadium. Bij deze blikken we alvast vooruit op onze derde groepswedstrijd en geven we je enkele tips om te wedden op Nederland. In het artikel waar we zojuist naar verwezen, vind je alle ins en outs over het WK 2022 van het Nederlands elftal. Denk hierbij aan informatie over de selectie, het speelschema en de kwalificatie.

WK 2022 Nederland - Qatar odds en kansen

Voor de wedstrijd tussen Qatar en Nederland is Oranje volgens de bookmakers ruim favoriet. De noteringen op winst voor de ploeg van Louis van Gaal schommelen rond de 1,27, wat overeenkomt met een winstkans van bijna 80%. Drie punten binnenhalen tegen het gastland van het WK 2022 is dan ook een minimumvereiste. Voor een gelijkspel liggen de odds op 4,90 ofwel 20% kans. Een stuntzege van Qatar zou een geweldige mokerslag zijn voor het Oranje legioen, maar lijkt quasi onmogelijk volgens de bookmakers. De quoteringen hiervoor liggen rond de 9,40 oftewel een kleine 11% kans.

Een groepsfase wil je altijd met een goed gevoel afsluiten. Daarom is het belangrijk dat het Nederlands elftal vol aan de bak gaat tegen Qatar. Op papier lijkt het een evidente zaak om de volle buit te pakken, maar het gastland kan onder impuls van zijn eigen publiek altijd net dat tikkeltje meer… Toch maar opletten dus!

WK 2022 – Qatar selectie

We zijn er zeker van dat de doorsnee voetballiefhebber niet zomaar een naam uit de Qatarese selectie kan opnoemen. Daarom gingen wij voor jullie op onderzoek uit. Zo kwamen we te weten welke spelers je in de gaten moet houden. Kortom, de ideale voorbereiding om tijdens onze derde groepswedstrijd met je kennis uit te pakken bij je vrienden.

De meeste spelers vinden we terug bij Al-Sadd SC en Al-Duhail SC. Zo ook de man tussen de palen, Meshaal Aissa Barsham. Voor hem vinden we een driemansverdediging met Abdelkarim Hassan, Boualem Khoukhi en Bassam Al-Rawi. Enkel Al-Rawi komt niet uit voor Al-Sadd SC. Op de flanken worden full-backs Homam Ahmed en Ismaeel Mohammed geposteerd.

Het middenveld bestaat uit Hassan Al Haidos, Karim Boudiaf en Abdulaziz Hatem. Het klinkt haast als een verrassing, maar Hatem speelt bij Al-Rayyan SC. Voorin prijken wel weer dezelfde ploegen. Almoez Ali en Akram Afif moeten samen voor de doelpunten zorgen. Afif is dé sterspeler van Qatar en zal misschien een belletje doen rinkelen bij onze zuiderburen. Hij speelde enkele jaren geleden namelijk twee seizoenen bij KAS Eupen.

Kort samengevat: neem een mix van Al-Sadd SC en Al-Duhail SC en je bekomt de nationale ploeg van Qatar. Stel je maar eens voor dat Oranje enkel aantreedt met spelers van Ajax en PSV.

WK 2022 Nederland - Qatar wedtips

Momenteel zijn er voor Nederland – Qatar nog geen WK 2022 wedtips beschikbaar. De eerste twee wedstrijden, zijnde Senegal – Nederland en Nederland – Ecuador, kunnen immers onze visie op de derde groepswedstrijd van Oranje aanzienlijk veranderen. Check deze pagina regelmatig voor updates om te wedden op Nederland – Qatar.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross