Wedden op Nederland - Ecuador

De tweede wedstrijd van Nederland op het WK 2022 wordt op 25 november gespeeld. Om 17u Nederlandse tijd treedt Oranje aan in het Khalifa International Stadium. Na de opener tegen Senegal neemt Oranje het deze keer op tegen Ecuador. Bij deze blikken we alvast vooruit op onze tweede groepswedstrijd en geven we je enkele tips om te wedden op Nederland. In het artikel waar we zojuist naar verwezen, vind je alle ins en outs over het WK 2022 van Oranje. Denk hierbij aan informatie over de selectie, het speelschema en de kwalificatie.

WK 2022 Nederland – Ecuador odds en kansen

Voor de wedstrijd tussen Nederland en Ecuador is Oranje volgens de bookmakers uitgesproken favoriet. Met noteringen die schommelen rond 1,68 - wat overeenkomt met zo’n 60% kans - maken onze manschappen een reële kans op de volle buit. Drie punten binnenhalen tegen Ecuador zou de ideale stap naar de knock-outs zijn voor Louis van Gaal en de zijnen. Voor een gelijkspel liggen de odds rond 3,95 oftewel iets meer dan 25% kans. Een stuntzege van Ecuador zou onze Oranje harten doen bloeden, maar lijkt weinig waarschijnlijk. De noteringen hiervoor liggen op 4,94, wat aantoont dat bookmakers deze kans op zo’n 20% inschatten.

Nederland moet vol aan de bak om tegen Ecuador de drie punten binnen te halen. In een groepsfase met drie ploegen kan elk puntenverlies immers fataal zijn. Daardoor is het ontzettend belangrijk om geen steek te laten vallen tegen het op papier zwakkere Ecuador.

WK 2022 – Ecuador selectie

In september was er heel wat heisa rond het Ecuadoraans voetbalelftal. Het team kwam in opspraak omdat hun rechtsachter Byron Castillo klaarblijkelijk over valse geboortedocumenten beschikt. De rechtsachter zou niet in Ecuador geboren zijn, maar in Colombia. Indien de FIFA alsnog zou beslissen om Ecuador van het WK te verbannen, mag Chili aantreden in groep A. De kans dat dit scenario zich voltrekt, is echter zeer miniem.

In doel bij Ecuador vinden we Hernán Galíndez. Voor hem staan verdedigers die op een hoger niveau spelen. Piero Hincapié van Bayer Leverkusen en Pervis Estupiñán van Brighton zijn spelers die ondanks hun jonge leeftijd wel al wat gezien hebben. Jackson Porozo en de eerder vernoemde Byron Castillo vervolledigen de viermansverdediging.

Op het middenveld vinden we met Moisés Caicedo een ploeggenoot van Estupiñán. Hij is de draaischijf van Ecuador en moet op 20-jarige leeftijd zijn elftal op sleeptouw nemen samen met Jhegson Méndez en José Cifuentes. Die laatste twee kennen elkaar door en door als medespelers bij Los Angeles FC. Carlos Gruezo van Augsburg kan eveneens aanspraak maken op een plekje op het middenveld.

Voorin rekent Gustavo Alfaro, bondscoach van Ecuador, op zijn snelle flankspelers. Gonzalo Plata, Romario Ibarra en Ángel Mena zijn drie spelers die de Nederlandse achterhoede pijn kunnen doen met hun snelheid. De targetspits van Ecuador is Michael Estrada. Hij moet zich trachten vrij te lopen zodat de snelle flankspelers hun spits kunnen bedienen. Het positiespel van Estrada zorgt er ook voor dat diezelfde flankspelers ruimte krijgen om zelf hun kans te wagen.

Ecuador mag dan niet over de meest kwalitatieve selectie beschikken, toch mogen we deze ploeg niet onderschatten. Met een stevige portie karakter en snelheid kan Ecuador heel wat ploegen in moeilijkheden brengen. Oranje is door ons alvast gewaarschuwd!

WK 2022 Nederland – Ecuador wedtips

Momenteel zijn er voor Nederland – Ecuador nog geen WK 2022 wedtips beschikbaar. De eerste wedstrijden van beide landen, zijnde Senegal – Nederland en Qatar – Ecuador, kunnen immers onze visie op de tweede groepswedstrijd van Oranje aanzienlijk veranderen. Check deze pagina regelmatig voor updates om te wedden op Nederland – Ecuador.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross