WK 2022 wedden op Brazilië

Bij Betmanbegins analyseren we de wedstrijden van Brazilië en zorgen we voor WK 2022 wedtips zodat jij kan wedden op Brazilië.

Voor Brazilië is het de 22ste deelname aan het wereldkampioenschap. De Seleção miste nog nooit een WK en gaat straks op zoek naar een zesde eindoverwinning. De Goddelijke Kanaries zijn recordhouder, maar ze staan wel al droog sinds 2002. Hoog tijd voor bondscoach Tite om daar verandering in te brengen. In het land waar voetbal heilig is, wordt immers gesnakt naar een nieuwe eindoverwinning op een WK.

De Brazilianen domineren het interlandvoetbal al sinds jaar en dag. Naast het WK wonnen ze al viermaal de Confederations Cup, zesmaal de Copa América en werden ze onlangs nog Olympisch kampioen voetbal. Tijdens het WK 2022 zal je bij Betmanbegins heel wat wedtips op Brazilië terugvinden. Als topfavoriet voor de eindoverwinning op het WK 2022 in Qatar kan dat uiteraard niet anders. Wij zitten alvast klaar voor technisch hoogstaand voetbal, hopelijk jullie ook!

WK 2022 – kwalificatie Brazilië

In Zuid-Amerika worden de tickets voor het WK uitgedeeld tijdens de CONMEBOL. In deze groepsfase strijden tien landen om vier rechtstreekse tickets. Voor de Seleção werd het een avondwandeling waarbij niemand hen in de weg liep. Als groepsleider met 14 overwinningen uit 17 wedstrijden, en drie gelijke spelen, stootten de Brazilianen zonder moeite door naar het WK. De 18e wedstrijd tegen rivaal Argentinië werd geannuleerd nadat vier Argentijnen de COVID-regels hadden overtreden. De wedstrijd werd op bizarre wijze na enkele seconden stilgelegd. Brazilië zakt zo ongeslagen en met een fenomenaal doelsaldo van +35 af naar Qatar op zoek naar een zesde wereldtitel.

LandPuntenGoals gemaaktGoals tegenGoals verschil
Brazilië4540535
Argentinië3927819
Uruguay2822220
Ecuador2627198
Peru241922-3
Colombia2320191
Chili191926-7
Paraguay161226-14
Bolivia152342-19
Venezuela101434-20

WK 2022 – Brazilië selectie

Dat Brazilië over een sterke selectie beschikt, is een understatement. Het befaamde platform transfermarkt.com schat de waarde van de selectie op meer dan één miljard euro. Nagenoeg alle spelers zijn actief op het hoogste niveau in Europa. De selectie is een mix van ervaren rotten en jong geweld en bestaat uit zowel technisch begaafde spelers als goalgetters. Kortom, de droom van elke bondscoach.

In het aanvallende compartiment is er weelde alom bij de Goddelijke Kanaries. Neymar, Vinícius Júnior, Gabriel Martinelli, Raphinha, Gabriel Jesus,… En zo kan je nog wel even doorgaan met het opnoemen van offensieve spelers bij Brazilië. De vorm waarin de genoemde spelers verkeren is fantastisch.

Een rijtje lager beschikt Tite over enkele breekijzers. Casemiro en Fabinho staan gekend als rots in de branding op het middenveld. Met Fred, Bruno Guimarães en Danilo zijn er ook kilometervreters ter beschikking. Achterin rekent Tite op Marquinhos, Éder Militão en Thiago Silva.

Op dit moment zijn er geen blessures of afwezigheden van bepalende spelers bij Brazilië. Tite beschikt in de zoektocht naar een zesde eindoverwinning op het WK van 2022 in Qatar dus over een voltallige selectie.

WK 2022 – speelschema Brazilië

Brazilië komt in groep F terecht waar het Servië, Zwitserland en Kameroen treft. De drie tegenstanders zouden allen minstens een maatje te klein moeten zijn voor de Brazilianen. De eerste wedstrijd van Brazilië is tegen Servië. Op het WK 2018 in Rusland troffen beide landen elkaar ook, met een 2-0 overwinning voor de Seleção als gevolg. Een onderling duel tegen Zwitserland is al veel langer geleden. In 1950 speelden beide ploegen gelijk op het WK van weleer. Voor de wedstrijden in Qatar van de Brazilianen zet je best onderstaande datums in je agenda. Zo hoef je zeker niets te missen.

Speeldag 1: Brazilië – Servië
Donderdag 24 november 2022 20:00
Lusail Iconic, Lusail, Qatar

Speeldag 2: Brazilië - Zwitserland
Maandag 28 november 2022 17:00
Stadium 974, Doha, Qatar

Speeldag 3: Kameroen - Brazilië
Vrijdag 2 december 2022 20:00
Stadium 974, Doha, Qatar

WK 2022 – wedtips Brazilië

Bij Betmanbegins ben je gedurende het hele WK 2022 aan het juiste adres voor de beste wedtips. Onze Betman Tippers zullen je voorzien van heel wat wedtips voor verschillende landen. Dat geldt ook voor Brazilië. Voor je dus gaat inzetten op de Seleção kan het handig zijn om je in te lezen bij Betmanbegins.

Brazilië is de grote favoriet om het WK te winnen. Unibet biedt momenteel de hoogste odds aan voor een eindoverwinning van de Brazilianen. Hier staat een toepasselijke notering van 6 tegenover, aangezien een eindoverwinning in Qatar een zesde zou zijn voor Brazilië. Een internationaal toernooi voorspellen bleek de voorbije edities geen sinecure, maar feit is dat Brazilië op papier over de beste selectie beschikt. Aan jou om te beslissen of er value in deze odds ligt!

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross