WK 2022 Eindwinnaar voorspellen

Dit is waar het uiteindelijk allemaal om draait: “Wie zal het WK winnen?” De vraag die iedere voetballiefhebber vier jaar lang in spanning houdt. Vanaf het moment dat de finale van de vorige editie is afgesloten, kijken voetbalfans al reikhalzend uit naar het volgende WK. Bij het wedden op het WK 2022 kan je dus ook op de eindwinnaar wedden.

De kansen van elk land kan je het best inschatten bij de bookmakers. Hoe lager de odds zijn, des te hoger de kans is dat het land zich tot wereldkampioen kroont. Op basis van jouw eigen inschatting kan je vervolgens nagaan of er value is om de eindwinnaar voor het WK 2022 te voorspellen.

WK 2022 – wedden op favorieten

Er zijn heel wat favorieten voor het WK 2022 in Qatar. Eén uitgesproken favoriet is er niet. Brazilië (6), Frankrijk (7,50) en Engeland (8) zijn volgens de bookmakers dit jaar de grootste kanshebbers om de wereldbeker de lucht in te hijsen. Met net geen 17% krijgt de Seleção de grootste kans toegedicht om zich voor een zesde keer tot wereldkampioen te kronen. Ze zijn nu al het succesvolste land in de voetbalgeschiedenis. Met nog een wereldtitel zou de kloof vergroot worden op Duitsland en Italië, die elk vier eindoverwinningen tellen.

Frankrijk en Engeland worden als eerste achtervolgers ingeschat door de bookmakers. De regerende wereldkampioen rekent op haar goudhaantje Kylian Mbappé om een tweede WK op rij te winnen. Een relatief makkelijke finale tegen Kroatië zette Parijs vier jaar geleden in vuur en vlam. De lat ligt dit jaar in ieder geval hoog voor de spelers van Didier Deschamps. Engeland moet de rug rechten na de verloren finale op het EK 2020. “Football’s Coming Home” zou nog mooier klinken als het de wereldbeker is die Gareth Southgate mee naar huis neemt.

WK 2022 – wedden op outsiders

De eerste schaduwfavorieten die de bookmakers aanduiden, zijn Argentinië (9), Spanje (9) en Duitsland (11). De kansen van deze landen worden rond de 10% geschat. Voor Argentinië wordt het waarschijnlijk de laatste editie met Lionel Messi. De GOAT van vele voetballiefhebbers zal maar wat graag deze trofee in zijn prijzenkast willen plaatsen. Spanje en Duitsland domineerden van 2008 tot 2014 de internationale landentoernooien, maar beide landen verloren de afgelopen jaren veel van hun pluimen. Spanje werd door Rusland uit het WK 2018 geknikkerd, terwijl Duitsland zelfs de groepsfase van het toernooi niet wist te overleven.

Daarna vinden we de Lage Landen met zo’n 7% kans op de eindoverwinning. Aan odds van 15 krijg je heel wat return voor een eindzege van België of Nederland. Beide landen gaan met een andere insteek het WK 2022 in. Voor België is dit WK de laatste kans voor hun gouden generatie. Momenteel konden de Rode Duivels nog geen succesverhaal schrijven met hun ijzersterke selectie. Voor Nederland is het dan weer een editie op motivatie. Vorig WK 2018 in Rusland werd gemist door Oranje en op het EK 2020 werden Frank de Boer en zijn manschappen in de achtste finales uitgeschakeld door Tsjechië. Beide ploegen zullen bakken motivatie meenemen naar de woestijn in Qatar, hopend dat dat volstaat in ruil voor de wereldbeker.

WK 2022 – Verrassing op het WK in Qatar

Tot slot kan je ook op landen inzetten die als absolute verrassing uit de bus zouden komen mochten ze het WK 2022 in Qatar op hun naam schrijven. Kroatië (67) wist op het WK 2018 de finale te spelen tegen Frankrijk. Dit jaar worden ze niet tot één van de kanshebbers gerekend. Met 1,5% kans op de titel mogen de Kroaten volgens de bookmakers hun droom nu al opbergen. Echter had in 2018 ook niemand verwacht dat Zlatko Dalić en de zijnen er zo dichtbij zouden zijn. Wie dit jaar de rol van het Kroatië van vier jaar geleden op zich neemt, is koffiedik kijken. Gezien de brede waaier aan favorieten is wedden op een outsider voor het WK vrij moeilijk. We kunnen dus stellen dat het een hele uitdaging is om de eindwinnaar van het WK te voorspellen. Probeer met dit soort WK 2022 sportweddenschappen dan ook bewust om te gaan.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross