Win een officieel PSV-shirt

Fan van PSV? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Door onderstaande drie vraagjes te beantwoorden, kan je namelijk een officieel PSV-shirt winnen. De uiteindelijke winnaar mag hierbij zelf kiezen of hij voor het thuis-, uit- of derde shirt gaat.

PSV is met 18 op 21 uitstekend aan Eredivisie-seizoen 2022-2023 begonnen. Zaterdag om 16.30 uur willen Ruud van Nistelrooij en zijn manschappen een vervolg breien aan die goeie start. Op bezoek bij Cambuur zal er enkel vrede genomen worden met de drie punten.

De club uit Leeuwarden verloor zijn laatste vier wedstrijden en zit na 4 op 21 met grote zorgen. In het Cambuurstadion houden ze hun hart vast voor de komst van PSV. De Eindhovenaren vinden immers blindelings de weg naar doel. Met een gemiddelde van 4 (!) goals per wedstrijd is PSV tot dusver veruit het best scorende team uit de Eredivisie.

Er bestaat dan ook geen twijfel over dat PSV de grote favoriet is om aan het langste eind te trekken. Kan jij echter correct voorspellen hoeveel corners er tijdens Cambuur - PSV zijn, hoe vaak PSV op doel schiet en hoeveel keer PSV scoort? Dan word jij de trotse eigenaar van een gloednieuw en officieel PSV-shirt (bij een ex aequo zal er geloot worden).

UPDATE: door de verrassende 3-0 overwinning van Cambuur tegen PSV was er helaas geen enkele deelnemer die onze drie meerkeuzevraagjes correct invulde. Houd onze socials in de gaten voor toekomstige winacties.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross