| Turkije - Montenegro

Gewonnen
01 Sep, 2022 om 16:15
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Under 163,5
Odds
1.93
Units
2 (0.4%)

Morgen begint het Europees Kampioenschap basketbal, wat voor mij als basketballiefhebber uiteraard een hoogtepunt is van dit jaar. Gezien het hoog aantal NBA-spelers die hun land komen vertegenwoordigen, wordt het extra hard smullen en uitkijken naar welke teams kunnen gaan strijden om de eindzege!

Beginnen doen we met Turkije - Montenegro. Turkije heeft 4 NBA-spelers in de rangen: Korkmaz, Sengun, Yurtseven en Osman. Opvallend is dat al deze spelers uitblinken in de NBA op defensief vlak: Korkmaz en Osman zijn erg goede wing-defenders. Sengun en Yurtseven zijn sterk onder de ring.

Montenegro heeft dan weer geen enkele NBA'er in de rangen, maar wel enkele spelers die meedraaien in Europese topcompetities. Ze zullen hier echter alles geven, gezien Turkije samen met Spanje de grote favorieten zijn in hun groep. Montenegro tip ik als grote kanshebber voor plek 3. De top-4 gaat door, maar als je 4e eindigt, dan kom je al tegen een groepswinnaar uit van een andere groep... Ik verwacht dus "tough defence" ook aan de zijde van Montenegro.

LiveScoreBet biedt de hoogste odds aan met 1.93, maar voor Belgen is BetFIRST met 1.92 een perfect alternatief. Andere bookmakers lijken hun line op 162,5 punten te leggen. Kleine, maar waardevolle value.

Veel succes!

Boosted odds & promoties

Alle
Voorwaarden

Wedtips en sportweddenschappen statistieken

Basketbal

Aantal tips591Win rate56.35%Rendement8,56%Units winst142.84

Hannes

Aantal tips1439Win rate52.54%Rendement5.74%Units winst214.64
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross