| Jannik Sinner - Francisco Cerundolo

Foutieve gegevens
30 Mar, 2022 om 21:00
Competitie
ATP Miami - VS
Wedtip
Francisco Cerundolo +5,5 games
Odds
1.72
Units
3 (0.6%)

Eerste affiche van de kwartfinales in Miami. Een duel tussen 2 jonge snaken, waarbij Jannik Sinner - terecht - de favoriet is in deze wedstrijd. Hij staat niet voor niks aan de deur te kloppen van de top-10 van de wereld! Toch zijn er hier enkele zaken die in het voordeel van de Argentijn pleiten.

Allereerst is de baan in Miami relatief traag in vergelijking met andere hardcourt events. Dit speelt sowieso in het voordeel van Cerundolo, die de meeste van zijn strepen al heeft gehaald op gravelcourts die trager zijn. Daarnaast speelt hij gewoon ook een heel hoog niveau en won hij van Tiafoe (2-1) en Monfils (2-0)! Ook Opelka wist hij te verslaan, al was dit na opgave van de Amerikaan.

Jannik Sinner staat dan weer ietwat gevleid in deze kwartfinale. Wie zijn wedstrijden bekeek, moest vaststellen dat de Italiaan niet meteen zijn beste niveau haalde. Zo had hij erg veel moeite met de Fin Ruusuvuori en versloeg hij daarna ook nog Carreno-Busta en woelwater Kyrgios.

Ik moet concluderen dat de snelheid van de baan & het tennisniveau van beide heren mij toch neigen naar de handicap op de Argentijn. Geen enkele bookmaker, buiten Circus, haalt een prijs van 1.72. Bingoal komt met 1.71 het dichtst in de buurt.

Veel succes!

Boosted odds & promoties

Alle
Voorwaarden

Wedtips en sportweddenschappen statistieken

Tennis

Aantal tips921Win rate50.92%Rendement4,39%Units winst70.99

Hannes

Aantal tips1439Win rate52.54%Rendement5.74%Units winst214.64
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross