| Bochum - Dortmund

Jeff
Gewonnen
28 Apr, 2023 om 20:30
Competitie
Bundesliga
Wedtip
Malen over 3.5 schoten
Odds
3.00
Units
3 (0.6%)

Malen doet het heel goed op dit moment bij dortmund. Hij haalt al 4 wedstrijden op rij in de BL de 3 schoten lijn, waarbij ook een 2e helft invalbeurt tegen bayern munchen. Zijn laatste wedstrijd haalt hij de 4 lijn ook.
Er zijn meerdere punten waar ik vertrouwen krijg in deze bet:
-Bochum krijgt gemiddeld 14.1 schoten tegen in de thuiswedstrijden; waarbij de topclubs wel echt de line zouden moeten kunnen halen en overstijgen. Dit is het een na hoogste gemiddelde thuis schoten tegen van de BL.
-Kambi biedt deze weddenschap aan voor 2.4 met een under line; dit geeft dat er 15,5% value ligt op deze line van BET365. Normaal zou ik hier dus 2 units op wedden, maar gezien de tegenstander, durf ik wel meer risico te nemen.
-Malen haalt dus de line lager of deze line tegen flink stugge tegenstanders: bayern muchen (3 in 45 min), eintracht frankfurt (4) en union berlin(3). Dit geeft me vertrouwen voor de mindere tegenstanders.
-Als ik kijk naar de meest recente wedstrijd van bochum tegen een goede tegenstander was dit uit bij eintracht; waar de rechtaanvaller Borre maarlieft 7 schoten heeft gedaan.

Betmancontinues
Leden van de Betmanbegins-community die graag tips met jullie delen

Boosted odds & promoties

Alle
Voorwaarden

Wedtips en sportweddenschappen statistieken

Voetbal

Aantal tips9797Win rate43.88%Rendement10,61%Units winst2024.74
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross