Arbitrage

Bij arbitrage maakt men gebruik van grote verschillen in de odds tussen verschillende wedkantoren. Wanneer de verschillen voldoende groot zijn, ontstaat er een mogelijkheid om gegarandeerde winst te maken. Deze techniek wordt arbitrage genoemd, bookmakers willen dit natuurlijk vermijden. Wedkantoren zullen deze strategie tegengaan door de spelers die deze techniek toepassen te limiteren. Voor meer informatie over deze strategie kan je bovenstaande video bekijken.

Ondanks dat deze strategie relatief efficiƫnt is, is het zeer makkelijk voor bookmakers om deze op te sporen. Ze vergelijken simpelweg de odds waarop jij inzet met de rest van de markt. Via een eenvoudig algoritme kunnen ze aan de hand daarvan zien of er een mogelijkheid tot arbitrage (sure betting) was. Indien je veel weddenschappen op sport plaatst waarop deze mogelijkheid aanwezig was, zal je snel gelimiteerd worden.

Naast het vergelijken van de odds, baseren bookmakers deze beslissing ook op de inzet van je sportweddenschap. Voor elke weddenschap is er een maximum inzet die afhankelijk is van de speler, wedmarkt en wedstrijd. Bij arbitrage neem je in principe geen risico. Logischerwijs zal men de winst willen maximaliseren, wat je kan doen door te wedden met de maximale inzet voor die sportweddenschap. Wanneer bookmakers zien dat spelers consistent bedragen plaatsen die heel dicht tegen de maximale inzet aanleunen, is dit voor hen een extra signaal dat de persoon arbitrage toepast en dus moet worden gelimiteerd.

Andere video's
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in Belgiƫ
cross