Wedtips Premier league en La Liga 11 - 13 sep

Nabeschouwing vorige wedtips

2 weken geleden zijn de wedtips in de Premier Leaque enorm goed gegaan. Zoals je in onderstaande afbeelding kan zien, waren alle 3 de tips juist. In de La Liga werd er ongeveer quitte gespeeld. Al met al is er dit weekend 4,76 units winst gemaakt.

Tussenstand:

Week 1: -4,3 units
Week 2: +4,76 units

Totaal: + 0,43 units.

Vorigewedtipspremierleague

In Spanje zijn er wegens de late wedstrijden in Zuid-Amerika enkele wedstrijden uitgesteld. Desondanks heb ik alsnog enkele mooie wedtips gevonden. In Engeland staat ons het debuut van Cristiano Ronaldo te wachten, kan hij zijn heldenrol waarmaken bij zijn terugkeer op Old Trafford? Ook is er onderin een heuse degradatiekraker tussen Arsenal en Norwich City 😉

Wedtips Premier Leaque

 In Engeland ontvangen veel ‘grote’ ploegen de kleintjes. Echter is er wel de topper tussen Leicester en Manchester City. Tegenwoordig mag de wedstrijd tussen Arsenal en Norwich en degradatiekraker genoemd worden, Arsenal is echt heel slecht tegenwoordig.

Wedtip: Southampton – West Ham United: Over 2,5 goals @1.75 op Betsson – 2 units:

Beide ploegen zagen in haar eerste wedstrijden veel goals. Southampton zag er 10 in 3 wedstrijden en in 2 van de 3 was de over 2,5 line binnen. West Ham zag er 15 in evenveel wedstrijden en in alle 3 de wedstrijden zag het minstens 3 goals. H2H is dit ook altijd een doelpuntrijke wedstrijd: in 8 van de laatste 10 ontmoetingen vielen er minstens 3 goals. Beide ploegen scoren, maar incasseren ook zeer makkelijk.

Wedtip: Crystal Palace – Totttenham: Under 2,5 goals @1.82 op Betsson – 1 units:

Tottenham won alle 3 haar wedstrijden met 1-0. Palace zag in 2 van de 3 wedstrijden minstens 3 goals, echter was 1 van de tegenstanders West Ham, zoals hierboven genoemd hebben die vrijwel altijd doelpuntrijke wedstrijden. De andere was tegen het vlot scorende Chelsea.

Tottenham speelt erg georganiseerd onder nieuwe coach Santo. Van de laatste zes wedstrijden eindigde er vijf in 1-0. Ook is deze line tussen beide ploegen in 8 van de 10 wedstrijden behaald. Odds van 1.82 lijken hiermee ook te hoog.

Wedtip: Leeds United – Liverpool: Liverpool wint en beide teams scoren @2.95 op Unibet – 1 units:

Leeds is niet erg goed aan het seizoen begonnen. Het zoekt nog naar haar eerste overwinning, echter wist het wel in alle 3 de duels te scoren. Liverpool staat op 7 uit 9 en lijkt weer richting haar oude vorm te gaan. Historisch gezien doet Liverpool het erg goed tegen Leeds. Beide teams wisten in de laatste 5 ontmoetingen met elkaar te scoren en 3 keer ging Liverpool er met de overwinning vandoor. Met het aanvallende spel van Leeds, verwacht ik zeker een goaltje. Uiteindelijk denk ik dat Liverpool toch aan het langste eind trekt. Voor wat minder risico kan je de beide teams scoren optie weglaten.

Wedtip: Manchester United – Newcaslte United: Manchester United to have 20 or more shots @2.30 op Betfair – 2 units:

Zoals in de inleiding aangegeven, maakt CR7 zijn rentree bij Manchester. Ik verwacht dat hij veel gezocht zal worden en dat Manchester thuis voor het eigen publiek een ‘show’ weg gaat geven. Newcastle krijgt veel schoten tegen: Southampton kwam al tot 22 schoten en West Ham tot 19. Ik verwacht dat het aanvallend sterke United zeker tot 20 schoten zal komen. Bij Unibet zijn de odds voor 20 schoten of meer slechts 1.90, wat mooie value levert.

Wedtips LaLiga

De wedstrijd tussen Barcelona en Sevilla is uitgesteld, vandaar 4 tips vanuit Engeland en slechts 2 uit Spanje. Er zijn namelijk minder wedstrijden zijn. Echter spelen de andere titelkandidaten uit Madrid haar wedstrijden wel ‘gewoon’. Real Madrid ontvangt na 1,5 jaar eindelijk weer mensen in haar thuisstadion: Bernabeu.

Wedtip: Real Madrid – Celta Vigo: Beide teams scoren @1.80 op Betfair – 1 units:

Real mist misschien de Zuid-Amerikanen. Zij spelen de nacht van donderdag op vrijdag nog een wedstrijd in de kwalificatie voor het WK. De wedstrijd van Real is door La Liga al verplaatst van zaterdag naar zondag. Echter zullen deze spelers misschien gespaard worden voor de CL-wedstrijd die er deze week aankomt. De voorbereiding zal sowieso kort en ongunstig zijn. De spelers die Real zal missen zijn Militao, Casemiro, Valverde en Vinicius. 3 spelers hiervan zijn belangrijk in de as van het veld. Wacht mogelijk de opstelling af of deze spelers definitief gemist worden. Mocht je het risico willen nemen, raad ik 1 unit aan. Celta heeft tegen Atletico al bewezen te kunnen scoren tegen een titelkandidaat. Real kreeg in 2 van de 3 wedstrijden überhaupt al een goal tegen.

Wedtip: Cadiz – Real Sociedad: Beide teams scoren @2.05 op Betsson – 1 unit:

Cadiz zag in al haar 3 wedstrijden beide teams scoren. Dit waren wedstrijden waar er nog enkele grote kansen gemist werden en er zeker vaker gescoord kon worden. Real Sociedad zag tot dusver in 1 wedstrijd de beide teams scoren, in en tegen Barcelona werd het 4-2. De andere 2 wedstrijden had het echter thuisvoordeel en ik verwacht dat Cadiz hier dit weekend van zal profiteren. In haar laatste 4 thuiswedstrijden in La Liga wist het namelijk te scoren, maar ook te incasseren. Deze weddenschap is ook in de H2H interessant: Van de laatste 5 wedstrijden werd er in 4 door beide ploegen gescoord. Odds van 2.05 lijken hierdoor te hoog.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips!. Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross