| Jongeren klassement

Gewonnen
02 Sep, 2021 om 12:09
Wedstrijd
Vuelta
Wedtip
Mader wint
Odds
8
Units
1 (0.2%)

Ik raad aan om hier maximaal 0,5 á 1 unit te spelen, de tip bevat namelijk aardig wat risico en hangt volkomen af van de dag van Bernal morgen. Ik zal het wat nader toelichten:
Morgen is de koninginnenrit (zwaarste rit) van de Vuelta dit jaar. Bernal staat op dit moment 1e als jongere, Mader volgt op 2:29 van Bernal. De renners daaronder doen eigenlijk niet meer mee in dit klassement.
Bernal is vandaag echter heel lang in de aanval geweest, vanaf zo'n 60 kilometer van de meet ging hij er met Roglic vandoor. Bernal heeft hier veel meer werk moeten verrichten dan Roglic, omdat Roglic beter stond in het klassement. Uiteindelijk won Roglic de rit. Bernal stond op de laatste berg haast stil en verloor zijn voorsprong van 1:30 minuten op het groepje van Mader.
Met de zware etappe van morgen die eraan komt, kan het zomaar zijn dat Bernal leeg is. Een lange dag, vrijwel in je eentje in de aanval is enorm zwaar. Ook weet hij na vandaag dat de rode trui er niet meer in zit, de witte trui is voor hem veel minder een 'doel' dan voor Mader, die zich nog meer wil en moet bewijzen.
De andere 2 etappes zijn een stuk minder zwaar waarbij ik verwacht dat de klassementsmannen bij elkaar zullen blijven. De tijdrit is de laatste etappe, hier was Mader de eerste rit al ietwat sneller in dan Bernal + Bernal die vermoedelijk vermoeider is.
Kortom, odds van 8.00 zijn hier met de vermoeide Bernal zeker de moeite waard. Ook kan het zo zijn dat Ineos morgen de kaart van Yates trekt, om nog tot een podiumplaats te komen, Bernal zal dan meer moeten knechten. Nogmaals: ga hier niet te groot op.

Tipper Flip Tip

Aantal tips1095Win rate49.22%Rendement5.37%Units winst126.84

Sport Wielrennen

Aantal tips104Win rate38.46%Rendement-0,48%Units winst-1.05
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross