Wedtips Real Madrid vs Zalgiris Kaunas

Wedstrijd: Real Madrid vs Zalgiris Kaunas
Datum: 25/02/2021 om 21u00
Auteur: Lesley
Tip: Real Madrid -7 @ 1,90 op betFIRST

Er staat er een mooi duel op de agenda tussen de Spaanse topper Real en de Litouwse kampioen. Real Madrid staat op een 5e stek, terwijl Zalgiris net buiten de play-off plaatsen valt. De kloof tussen beide ploegen is slechts twee punten. Een wedstrijd waarbij de belangen dus best hoog zijn.

Real Madrid

Madrid is een ploeg die erg sterk is in de breedte. De laatste 5 westrijden in de Euroleague werd er telkens een andere speler topscoorder voor Madrid. Ik verwacht dat vooral Tavares en Thompkins morgen Madrid door de wedstrijd gaan trekken. Dit Madrid verloor in februari tegen zijn zwaarste concurrenten voor de titel in Spanje, zowel tegen Baskonia, Valencia als Barcelona. Real Madrid mist morgen Randolph als enige speler, 8punten gem per match.

Zalgiris Kaunas

Zalgiris moet eigenlijk winnen morgen, om de ploegen boven zich onder druk te zetten. Ze kregen eergisteren al een wedstrijd in de Euroleague voor de kiezen. Deze wisten ze vlotjes te winnen tegen de voorlaatste Crvena Zvezda. Grigonis toonde zich terug scherp voor de korf na een mindere match tegen Barcelona met een puntenaantal van 17. Zorgwekkender is de vorm van Lauvergne, slechts 38% scoringspercentage afgelopen match en tegen Barcelona slechts 8 punten.

Conclusie

Real Madrid staat 5e, als we kijken naar de wedstrijden die Zalgiris afwerkte op verplaatsing tegen de top 4, zien we wedstrijden waarin ze het echt zeer moeilijk hadden. Real Madrid moet ook winnen, en hebben een hele week rust gehad. De -handicap lijkt me zeker haalbaar.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross