Stilstaande fases - Eredivisie

Bij het leren wedden op sport is het belangrijk dat je steeds op de hoogte bent van het laatste nieuws. Eén onderdeel van die informatie is weten wie de stilstaande fases voor zijn rekening neemt. Op deze pagina vind je een overzicht van de spelers die de strafschoppen, vrije trappen en hoekschoppen voor hun rekening nemen in de Eredivisie.

Per categorie staan de spelers gerangschikt op basis van de ‘eerste keuze’ om een stilstaande fase voor hun rekening te nemen. We leggen dit uit op basis van een strafschop. De eerste speler in deze kolom zal dus de eerste strafschopnemer zijn. Mocht die speler niet (meer) op het veld staan, of niet in de basis starten, verwachten we dat de tweede naam de strafschop voor zijn rekening neemt. Zo heb je een duidelijk overzicht voor strafschoppen, maar ook voor directe vrije trappen en hoekschoppen.

Overzicht stilstaande fases Eredivisie

TeamPenaltyVrije trapHoekschop / indirecte
vrije trap
AjaxTadic, BerghuisTadic, BerghuisTadic, Berghuis, Conceicão
AZ AlkmaarKarlsson, PavlidisKarlsson, OdgaardKarlsson, Sugawara
Excelsior RotterdamKharchouch Baas, LamprouAzarkan, Baas
FC EmmenVeldmate, DiemersDiemers, VeldmateDiemers, Assehnoun
FC GroningenPepi, LundqvistDuarte, ValenteSuslov, Duarte, Valente
FC TwenteVan Wolfswinkel, Vlap Smal, Cerny, VlapSteijn, Smal,Rots
FC UtrechtDouvikas, ToornstraToornstra, BozdoganToornstra, Booth
FC VolendamMühren, VeermanVan Mieghem, EitingEiting, Van Mieghem
FeyenoordKökcü, GiménezKökcü, SzymánskiKökcü, Szymánski
Fortuna SittardYilmazYilmaz, ÖzyakupCox, Vita
Go Ahead EaglesWillumssonRommens, StokkersFernandes, Kuipers
NEC NijmegenDimata, TannaneTannane, SchöneTannane, Schöne
PSV EindhovenDe Jong, El GhaziVeerman, El GhaziEl Ghazi, Veerman, Max
RKC WaalwijkKramer, Van den BuijsBel Hassani, Van den BuijsSeuntjens, Jozefzoon
SC CambuurMaulunPaulissen, HoedemakersVan der Water, Paulissen
SC HeerenveenVan Hooijdonk, SarrVan Hooijdonk, SarrHaye, Tahiri
Sparta RotterdamVan Crooij, SaitoVan Crooij, SaitoVan Crooij, Saito
VitesseBeroWittek, Baden FrederiksenKozlowksi, Wittek

Of je deze tabel nu gebruikt voor jouw Eredivisie wedtips of het Eredivisie Scorito spel, we zijn er zeker van dat je hier heel wat nuttige informatie zult vinden. Op basis van bovenstaande tabel kan je namelijk op zoek gaan naar mooie wedtips bij bookmakers voor weddenschappen op stilstaande fases in de Eredivisie. Bookmakers zijn vaak op de hoogte van wie de stilstaande fases trapt, maar houden soms onvoldoende rekening met wie na die speler komt. De algoritmes van de bookmakers zijn niet ingesteld op uitzonderlijke situaties bij wedden op sport. Dat is het geval wanneer de eerste keuze niet in de basiself staat. Op dat moment wijken de noteringen bij bookmakers af van de realiteit en kan jij value vinden.

Wanneer de eerste twee spelers op ons lijstje geblesseerd of niet beschikbaar zijn, ligt de weg naar value helemaal open. Op dat moment kan je de zwakke schakel van bookmakers raken. Je kan er zeker van zijn dat één van onze Betman Tippers dit in de gaten zal hebben en hierover een wedtip zal posten.

Om dit tastbaar te maken, halen we er een winnende wedtip van Bram & Max bij. Zij voorspelden een doelpunt van Wolves-speler Ruben Neves binnen het strafschopgebied tegen odds van 46. Hun reden hiervoor was dat de eerste strafschoppennemer Jimenez een zware blessure opliep. Neves komt tijdens een wedstrijd zelden in de 16, maar was wel de tweede strafschoppennemer op het lijstje. Tegen Brighton knalde Neves een strafschop tegen de touwen waardoor de community een enorme winst kon incasseren. In de Eredivisie volgde er al een wedtip op Dario van den Buijs toen Kramer ontbrak in de kern, maar helaas kwam er die wedstrijd geen strafschop voor RKC Waalwijk.

Wil jij geen enkele wedtip missen? Download dan zeker de Betmanbegins app via Google Play of de App Store en volg onze social media kanalen. Zo ben je steeds op de hoogte wanneer een nieuwe wedtip online komt!

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross