Wedden bij Betway

Betway weddenschappen

Onze Betman tippers zullen je gratis voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker Betway. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in BelgiëAantal tips199Aantal gewonnen101Win rate50.75%Rendement14,34%Units winst75Wedsite Betway

Betway wedtips

Onze tippers voorzien je op regelmatige basis van wedtips bij Betway. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Betway welkomstbonus

Sinds maart 2020 zijn welkomstbonussen voor Belgen helaas verleden tijd. Hierdoor ontvang je bij Betway geen welkomstbonus meer. De bookmaker vangt dit gemis op door bestaande spelers heel wat andere voordelen aan te bieden.

Betway voordelen voor bestaande spelers

Betway compenseert het gebrek aan welkomstbonussen door kwistig met Betway Boosts in het rond te strooien. Dagelijks zijn er verhoogde noteringen te spelen. Voor grote toernooien, competities én de Jupiler Pro League is er elk weekend een Super Promo in combinatie met andere Betway Boosts. Kortom: geen gebrek aan voordelen voor bestaande spelers bij Betway.

Betway mobiel wedden

Betway heeft een vlotte website én een applicatie voor iOS en Android. Op die manier kan je op elk apparaat inzetten op jouw sportweddenschappen bij Betway. De website is overzichtelijk en navigeert vlot. Je vindt er alles zonder lang te moeten zoeken.

Betway livestreams

Betway biedt livestreams van verschillende wedstrijden aan op hun Belgische website. Er is bovendien een ruim aanbod om live te wedden bij Betway. Als je dus op een andere manier een sportevenement kan volgen, zorgt deze bookmaker voor voldoende wedopties tijdens het evenement.

Betway klantendienst

Betway biedt een ruime FAQ aan zodat jouw vraag vaak al opgelost is voor je deze aan iemand hoeft te stellen. Als je na het doorlopen van de FAQ's nog niet verder geholpen bent, kan je in contact komen met een medewerker via de live chat van Betway. Volg onderstaande stappen om naar de live chat te navigeren:

  • Zoek jouw vraag op in de FAQ
  • Klik op jouw vraag (of hetgeen het dichtst in de buurt komt) en lees het artikel
  • Ben je er niet wijzer op geworden? Antwoord dan "Ja" op "Heb je nog hulp nodig?"
  • Klik tot slot op "Klik hier om contact met ons op te nemen". Hierna opent de live chat en kan je je vraag aan een medewerker stellen.

Betway sportaanbod

Deze bookmaker gebruikt voor zijn sportaanbod en odds de diensten van SBTech. Hierdoor heeft Betway - dat vestigingen over de hele wereld telt - een zeer ruim sportaanbod. Bij Betway kan je op alle mogelijke sporten inzetten, gaande van voetbal en tennis tot waterpolo en snooker. Ook op het vlak van wedmarkten zal je hier niets tekortkomen.

Naast het inzetten op enkelvoudige sportweddenschappen kan je ook de door Betway aangeboden pre-built bets plaatsen. Dit gaat van gecombineerde correcte scores, zoals "de wedstrijd eindigt op 1-0, 2-0 of 3-0" tot assists en schoten. Omdat de pre-built bets door traders samengesteld worden, heb je hier veel meer kans om value weddenschappen op te sporen. Tot slot kan je via de bet builder ook zelf een voorspelling in elkaar knutselen. Zo kan je meerdere sportweddenschappen van dezelfde wedstrijd met elkaar combineren.

Betway sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Betway - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 24 uur worden hervat, beschouwt Betway als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void (ongeldig) is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 1.5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 1-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 24 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven. In het geval van knock-out competities en playoff-wedstrijden, bedraagt de uitstelperiode 72 uur.

• Als er beslist wordt om de wedstrijd opnieuw te spelen, vervallen alle openstaande weddenschappen.

Doelpuntenmaker

• Voor weddenschappen op een willekeurige doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat. Wanneer de speler waarop je inzet dus invalt, zal de weddenschap alsnog geldig zijn. Als de speler geen minuten maakt, wordt de weddenschap void.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Statistieken

• Statistiekweddenschappen worden afgehandeld conform de data van officiële instanties, zoals de UEFA voor Champions League en de FIFA voor WK-wedstrijden.

Meer regels voor wedden op voetbal, maar ook voor alle andere sporten bij Betway vind je via deze link.

Betway storten en uitbetaling

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar dit onderwerp is niet onbelangrijk. Betway is een legale bookmaker in België waardoor betalingen veilig en betrouwbaar zijn. Er zijn verschillende stortingsmethoden voorhanden zoals Bancontact, PayPal, Paysafe en vele andere opties. Via de knop 'Bankieren' kan je een storting uitvoeren op je account.

Uiteraard is het ook mogelijk om je geld te laten uitbetalen bij Betway. Betmanbegins deed onlangs een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Belgische bookmakers. Hieruit blijkt dat Betway gemiddeld 2 werkdagen nodig heeft om een uitbetaling te finaliseren. Inclusief weekenden gaat het om 2,67 dagen voordat het geld op je rekening staat.

Betway conclusie

Bij Betmanbegins raden we altijd aan om een account te hebben bij elke legale bookmaker. Ook Betway ontspringt die dans niet. Het is een bookmaker met een ruim sportaanbod en zeer degelijke odds. Combineer dat met de talrijke Betway Boosts en je bankroll zal er wel bij varen. Het aanbod op vlak van live sportweddenschappen én de interessante pre-built bets zijn alleen maar extra's die je op lange termijn nog meer voordeel zullen opleveren. Tot slot is ook de app van Betway een meerwaarde om altijd en overal snel je sportweddenschappen te kunnen plaatsen. Kort samengevat: Betway mag simpelweg niet ontbreken in je lijstje met bookmaker accounts.

Eindoordeel: ★★★☆☆ (3,5 op 5)

Resultaten Betway

| BMW International Open 2023

Gewonnen
22 Jun, 2023 om 07:50
Competitie
DP World Tour
Wedtip
J. Campillo (vs. P. Larrazabal)
Odds
2.10
Units
8 (1.6%)

| Engeland - Noord-Macedonië

Verloren
19 Jun, 2023 om 20:45
Competitie
EK kwalificatie
Wedtip
Aleksandar Trajkovski 1+ schoten
Odds
1.80
Units
2 (0.4%)

| Denemarken - Noord-Ierland

Verloren
16 Jun, 2023 om 20:45
Competitie
EK kwalificatie
Wedtip
Rasmus Hojlund 3+ schoten
Odds
1.61
Units
2 (0.4%)

| Mark Allen - Mark Selby

Gewonnen
27 Apr, 2023 om 20:00
Competitie
World Championship
Wedtip
Over 29,5 frames
Odds
2.00
Units
4 (0.8%)

| Roberto Carballes Baena - David Goffin

Gewonnen
26 Apr, 2023 om 12:20
Competitie
ATP Madrid - Spain
Wedtip
Under 21,5 games
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

| Milwaukee Bucks - Miami Heat

Verloren
16 Apr, 2023 om 23:30
Competitie
NBA - VS
Wedtip
J. Butler under 25,5 points
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers

Verloren
16 Apr, 2023 om 21:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
J. Morant over 27,5 points
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Barcelona-Girona

Verloren
10 Apr, 2023 om 21:00
Robin Betmanbegins
Competitie
La Liga
Wedtip
Sergio Roberto 2+ shots
Odds
4.00
Units
1 (0.2%)

| West Ham - Newcastle

Verloren
05 Apr, 2023 om 21:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Fabian Schär 2+ schoten
Odds
2.80
Units
1 (0.2%)

| Ronde van Vlaanderen

Gewonnen
02 Apr, 2023 om 10:00
Competitie
Ronde van Vlaanderen
Wedtip
John Degenkolb (vs Danny van Poppel)
Odds
2.00
Units
1 (0.2%)

| Schalke 04 - Bayer Leverkusen

Verloren
01 Apr, 2023 om 15:30
Jelke Betmanbegins
Competitie
Bundesliga
Wedtip
Beide teams scoren & over 2.5 goals
Odds
2.20
Units
2 (0.4%)

| Georgie-Noorwegen

Verloren
28 Mar, 2023 om 18:00
Robin Betmanbegins
Competitie
EK Kwalificatie
Wedtip
Kvaratskhelia scoort
Odds
4.33
Units
1 (0.2%)

| Phoenix Suns - Orlando Magic

Verloren
17 Mar, 2023 om 03:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
Phoenix Suns -7,5
Odds
1.95
Units
1 (0.2%)

| Real Madrid - Liverpool

Verloren
15 Mar, 2023 om 21:00
Competitie
Champions League
Wedtip
Virgil van Dijk 2+ schoten
Odds
5.75
Units
1 (0.2%)

| Real Madrid - Liverpool

Verloren
15 Mar, 2023 om 21:00
Competitie
Champions League
Wedtip
Virgil van Dijk 1+ schoten
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Arsenal - Everton

Verloren
01 Mar, 2023 om 20:45
Competitie
Premier League
Wedtip
James Tarkowski 1+ schoten
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Indiana Pacers - Boston Celtics

Verloren
24 Feb, 2023 om 01:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
M. Turner under 17,5 points
Odds
1.80
Units
1 (0.2%)

| Robert Milkins - Tian Pengfei

Verloren
18 Feb, 2023 om 14:00
Competitie
Welsh Open
Wedtip
Over 9,5 frames
Odds
2.06
Units
1 (0.2%)

| Cleveland Cavaliers - Miami Heat

Gewonnen
01 Feb, 2023 om 01:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
T. Herro under 19,5 points
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

| Cleveland Cavaliers - Miami Heat

Gewonnen
01 Feb, 2023 om 01:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
D. Mitchell under 25,5 points
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)
1 2 3 10
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross