Wedden bij Betway
Logo Betway

Betway weddenschappen

Onze Betman tippers zullen je gratis voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker Betway. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in BelgiëAantal tips176Aantal gewonnen94Win rate53.41%Rendement16,28%Units winst78Wedsite Betway

Betway wedtips

Onze tippers voorzien je op regelmatige basis van wedtips bij Betway. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Betway welkomstbonus

Sinds maart 2020 zijn welkomstbonussen voor Belgen helaas verleden tijd. Hierdoor ontvang je bij Betway geen welkomstbonus meer. De bookmaker vangt dit gemis op door bestaande spelers heel wat andere voordelen aan te bieden.

Betway voordelen voor bestaande spelers

Betway compenseert het gebrek aan welkomstbonussen door kwistig met Betway Boosts in het rond te strooien. Dagelijks zijn er verhoogde noteringen te spelen. Voor grote toernooien, competities én de Jupiler Pro League is er elk weekend een Super Promo in combinatie met andere Betway Boosts. Kortom: geen gebrek aan voordelen voor bestaande spelers bij Betway.

Betway mobiel wedden

Betway heeft een vlotte website én een applicatie voor iOS en Android. Op die manier kan je op elk apparaat inzetten op jouw sportweddenschappen bij Betway. De website is overzichtelijk en navigeert vlot. Je vindt er alles zonder lang te moeten zoeken.

Betway livestreams

Betway biedt livestreams van verschillende wedstrijden aan op hun Belgische website. Er is bovendien een ruim aanbod om live te wedden bij Betway. Als je dus op een andere manier een sportevenement kan volgen, zorgt deze bookmaker voor voldoende wedopties tijdens het evenement.

Betway klantendienst

Betway biedt een ruime FAQ aan zodat jouw vraag vaak al opgelost is voor je deze aan iemand hoeft te stellen. Als je na het doorlopen van de FAQ's nog niet verder geholpen bent, kan je in contact komen met een medewerker via de live chat van Betway. Volg onderstaande stappen om naar de live chat te navigeren:

  • Zoek jouw vraag op in de FAQ
  • Klik op jouw vraag (of hetgeen het dichtst in de buurt komt) en lees het artikel
  • Ben je er niet wijzer op geworden? Antwoord dan "Ja" op "Heb je nog hulp nodig?"
  • Klik tot slot op "Klik hier om contact met ons op te nemen". Hierna opent de live chat en kan je je vraag aan een medewerker stellen.

Betway sportaanbod

Deze bookmaker gebruikt voor zijn sportaanbod en odds de diensten van SBTech. Hierdoor heeft Betway - dat vestigingen over de hele wereld telt - een zeer ruim sportaanbod. Bij Betway kan je op alle mogelijke sporten inzetten, gaande van voetbal en tennis tot waterpolo en snooker. Ook op het vlak van wedmarkten zal je hier niets tekortkomen.

Naast het inzetten op enkelvoudige sportweddenschappen kan je ook de door Betway aangeboden pre-built bets plaatsen. Dit gaat van gecombineerde correcte scores, zoals "de wedstrijd eindigt op 1-0, 2-0 of 3-0" tot assists en schoten. Omdat de pre-built bets door traders samengesteld worden, heb je hier veel meer kans om value weddenschappen op te sporen. Tot slot kan je via de bet builder ook zelf een voorspelling in elkaar knutselen. Zo kan je meerdere sportweddenschappen van dezelfde wedstrijd met elkaar combineren.

Betway sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Betway - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 24 uur worden hervat, beschouwt Betway als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void (ongeldig) is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 1.5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 1-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 24 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven. In het geval van knock-out competities en playoff-wedstrijden, bedraagt de uitstelperiode 72 uur.

• Als er beslist wordt om de wedstrijd opnieuw te spelen, vervallen alle openstaande weddenschappen.

Doelpuntenmaker

• Voor weddenschappen op een willekeurige doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat. Wanneer de speler waarop je inzet dus invalt, zal de weddenschap alsnog geldig zijn. Als de speler geen minuten maakt, wordt de weddenschap void.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Statistieken

• Statistiekweddenschappen worden afgehandeld conform de data van officiële instanties, zoals de UEFA voor Champions League en de FIFA voor WK-wedstrijden.

Meer regels voor wedden op voetbal, maar ook voor alle andere sporten bij Betway vind je via deze link.

Betway storten en uitbetaling

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar dit onderwerp is niet onbelangrijk. Betway is een legale bookmaker in België waardoor betalingen veilig en betrouwbaar zijn. Er zijn verschillende stortingsmethoden voorhanden zoals Bancontact, PayPal, Paysafe en vele andere opties. Via de knop 'Bankieren' kan je een storting uitvoeren op je account.

Uiteraard is het ook mogelijk om je geld te laten uitbetalen bij Betway. Betmanbegins deed onlangs een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Belgische bookmakers. Hieruit blijkt dat Betway gemiddeld 2 werkdagen nodig heeft om een uitbetaling te finaliseren. Inclusief weekenden gaat het om 2,67 dagen voordat het geld op je rekening staat.

Betway conclusie

Bij Betmanbegins raden we altijd aan om een account te hebben bij elke legale bookmaker. Ook Betway ontspringt die dans niet. Het is een bookmaker met een ruim sportaanbod en zeer degelijke odds. Combineer dat met de talrijke Betway Boosts en je bankroll zal er wel bij varen. Het aanbod op vlak van live sportweddenschappen én de interessante pre-built bets zijn alleen maar extra's die je op lange termijn nog meer voordeel zullen opleveren. Tot slot is ook de app van Betway een meerwaarde om altijd en overal snel je sportweddenschappen te kunnen plaatsen. Kort samengevat: Betway mag simpelweg niet ontbreken in je lijstje met bookmaker accounts.

Eindoordeel: ★★★☆☆ (3,5 op 5)

Resultaten Betway

| Cleveland Cavaliers - Miami Heat

Gewonnen
01 Feb, 2023 om 01:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
T. Herro under 19,5 points
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

| Cleveland Cavaliers - Miami Heat

Gewonnen
01 Feb, 2023 om 01:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
D. Mitchell under 25,5 points
Odds
1.90
Units
1 (0.2%)

| FC Barcelona - Getafe

Verloren
22 Jan, 2023 om 18:30
Competitie
La Liga
Wedtip
Ansu Fati meer dan 3,5 schoten & 0,5 op doel
Odds
2.87
Units
3 (0.6%)

| Aston Villa-Leeds United

Gewonnen
13 Jan, 2023 om 21:00
Robin Betmanbegins
Competitie
Premier League
Wedtip
Rodrigo 3+ shots
Odds
2.50
Units
1 (0.2%)

| Fulham - Chelsea

Verloren
12 Jan, 2023 om 21:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Palhinha 2+ schoten
Odds
4.50
Units
1 (0.2%)

| Fulham - Chelsea

Verloren
12 Jan, 2023 om 21:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Palhinha 1+ schoten
Odds
1.72
Units
2 (0.4%)

| Toronto Raptors - Portland Trail Blazers

Gewonnen
08 Jan, 2023 om 21:30
Competitie
NBA - VS
Wedtip
F. VanVleet under 19,5 points
Odds
1.90
Units
2 (0.4%)

| Chicago Bulls - Utah Jazz

Verloren
08 Jan, 2023 om 02:00
Competitie
NBA - VS
Wedtip
D. DeRozan under 27,5 points
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Aston Villa - Wolverhampton

Verloren
04 Jan, 2023 om 21:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Ashley Young: 2+ schoten
Odds
8.00
Units
1 (0.2%)

| Aston Villa - Wolverhampton

Verloren
04 Jan, 2023 om 21:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Ashley Young: 1+ schoten
Odds
2.30
Units
2 (0.4%)

| QPR - Sheffield United

Verloren
02 Jan, 2023 om 21:00
Competitie
Championship
Wedtip
Iliman Ndiaye geeft een assist
Odds
8.00
Units
1 (0.2%)

| Newacstle - Leeds

Verloren
31 Dec, 2022 om 16:00
Competitie
Premier League
Wedtip
Pascal Struijk: 1+ schoten
Odds
2.25
Units
2 (0.4%)

| Michael van Gerwen - Mensur Suljovic

Verloren
28 Dec, 2022 om 21:30
Competitie
World Championships
Wedtip
Hoogste checkout Mensur Suljovic: Minder dan 107,5
Odds
1.83
Units
3 (0.6%)

| Everton - Wolverhampton Wanderes

Gewonnen
26 Dec, 2022 om 16:00
Jelke Betmanbegins
Competitie
Premier League
Wedtip
Over 4.5 kaarten
Odds
2.15
Units
2 (0.4%)

| Mike De Decker - Mensur Suljovic

Gewonnen
22 Dec, 2022 om 15:45
Competitie
World Championships
Wedtip
Suljovic hoogste checkout: Minder dan 110,5
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Ricky Evans - Fallon Sherrock

Gewonnen
20 Dec, 2022 om 22:15
Competitie
World Cup
Wedtip
Hoogste checkout Fallon Sherock: Minder dan 100,5
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Jansen - Nebrida

Verloren
19 Dec, 2022 om 14:45
Flip Tip Betmanbegins
Competitie
WK
Wedtip
Nebrida minder dan 94,5 checkout
Odds
1.83
Units
2 (0.4%)

| Argentinië - Kroatië

Verloren
13 Dec, 2022 om 20:00
Jelke Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Over 4.5 kaarten
Odds
2.25
Units
3 (0.6%)

| Argentinië - Kroatië

Gewonnen
13 Dec, 2022 om 20:00
Jelke Betmanbegins
Competitie
WK 2022
Wedtip
Over 3.5 kaarten
Odds
1.65
Units
6 (1.2%)

| Nederland - Qatar

Gewonnen
29 Nov, 2022 om 16:00
Competitie
World Cup
Wedtip
Frenkie de Jong 1+ schoten op doel
Odds
13.00
Units
1 (0.2%)
1 2 3 9
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
cross