Wedden bij Betway

Betway weddenschappen

Onze Betman tippers zullen je gratis voorzien van de beste wedtips aan de hoogste odds die te spelen zijn bij bookmaker Betway. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Beschikbaar in BelgiëAantal tips116Aantal gewonnen69Win rate59.48%Rendement15,32%Units winst57.13Wedsite Betway

Betway wedtips

Onze tippers voorzien je op regelmatige basis van wedtips bij Betway. Je kan deze sportweddenschappen volledig gratis volgen via Telegram of Facebook.

Betway welkomstbonus

Sinds maart 2020 zijn welkomstbonussen voor Belgen helaas verleden tijd. Hierdoor ontvang je bij Betway geen welkomstbonus meer. De bookmaker vangt dit gemis op door bestaande spelers heel wat andere voordelen aan te bieden.

Betway voordelen voor bestaande spelers

Betway compenseert het gebrek aan welkomstbonussen door kwistig met Betway Boosts in het rond te strooien. Dagelijks zijn er verhoogde noteringen te spelen. Voor grote toernooien, competities én de Jupiler Pro League is er elk weekend een Super Promo in combinatie met andere Betway Boosts. Kortom: geen gebrek aan voordelen voor bestaande spelers bij Betway.

Betway mobiel wedden

Betway heeft een vlotte website én een applicatie voor iOS en Android. Op die manier kan je op elk apparaat inzetten op jouw sportweddenschappen bij Betway. De website is overzichtelijk en navigeert vlot. Je vindt er alles zonder lang te moeten zoeken.

Betway livestreams

Betway biedt geen livestreams aan op hun Belgische website. Er is wel een ruim aanbod om live te wedden bij Betway. Als je dus op een andere manier een sportevenement kan volgen, zorgt deze bookmaker voor voldoende wedopties tijdens het evenement.

Betway klantendienst

Betway biedt een ruime FAQ aan zodat jouw vraag vaak al opgelost is voor je deze aan iemand hoeft te stellen. Als je na het doorlopen van de FAQ's nog niet verder geholpen bent, kan je in contact komen met een medewerker via de live chat van Betway. Volg onderstaande stappen om naar de live chat te navigeren:

  • Zoek jouw vraag op in de FAQ
  • Klik op jouw vraag (of hetgeen het dichtst in de buurt komt) en lees het artikel
  • Ben je er niet wijzer op geworden? Antwoord dan "Ja" op "Heb je nog hulp nodig?"
  • Klik tot slot op "Klik hier om contact met ons op te nemen". Hierna opent de live chat en kan je je vraag aan een medewerker stellen.

Helaas is de live chat de enige manier om de Betway klantendienst te bereiken. Een beetje onhandig, maar wel een snelle manier om geholpen te worden.

Betway sportaanbod

Deze bookmaker gebruikt voor zijn sportaanbod en odds de diensten van SBTech. Hierdoor heeft Betway - dat vestigingen over de hele wereld telt - een zeer ruim sportaanbod. Bij Betway kan je op alle mogelijke sporten inzetten, gaande van voetbal en tennis tot waterpolo en snooker. Ook op het vlak van wedmarkten zal je hier niets tekortkomen.

Naast het inzetten op enkelvoudige sportweddenschappen kan je ook de door Betway aangeboden pre-built bets plaatsen. Dit gaat van gecombineerde correcte scores, zoals "de wedstrijd eindigt op 1-0, 2-0 of 3-0" tot assists en schoten. Omdat de pre-built bets door traders samengesteld worden, heb je hier veel meer kans om value weddenschappen op te sporen. Tot slot kan je via de bet builder ook zelf een voorspelling in elkaar knutselen. Zo kan je meerdere sportweddenschappen van dezelfde wedstrijd met elkaar combineren.

Betway sportreglement

Algemeen

• Voetbalweddenschappen hebben bij Betway - tenzij specifiek anders vermeld op de website - altijd betrekking op de reguliere speeltijd. Dit is inclusief blessuretijd, maar exclusief eventuele verlengingen en strafschopreeksen.

• Onderbroken wedstrijden die niet binnen de 24 uur worden hervat, beschouwt Betway als afgebroken. Dit wil zeggen dat je sportweddenschap void (ongeldig) is en je je inzet terugbetaald krijgt. De enige uitzondering op deze regel is dat je weddenschap wél geldig is als het resultaat ervan bij stopzetting al duidelijk was. Een voorbeeld is een weddenschap op over 1.5 goals als de wedstrijd wordt stopgezet bij een score van 1-1.

• Onderbroken wedstrijden die wél binnen de 24 uur worden hervat, zorgen ervoor dat je weddenschappen gewoon geldig blijven. In het geval van knock-out competities en playoff-wedstrijden, bedraagt de uitstelperiode 72 uur.

• Als er beslist wordt om de wedstrijd opnieuw te spelen, vervallen alle openstaande weddenschappen.

Doelpuntenmaker

• Voor weddenschappen op een willekeurige doelpuntenmaker gelden alle spelers die aan de wedstrijd hebben deelgenomen als mogelijke kandidaat. Wanneer de speler waarop je inzet dus invalt, zal de weddenschap alsnog geldig zijn. Als de speler geen minuten maakt, wordt de weddenschap void.

• Een owngoal telt niet als geldig doelpunt voor deze wedmarkt.

Kaarten

• Kaarten en uitsluitingen na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter worden niet in aanmerking genomen.

• Alle kaarten en uitsluitingen tijdens de rust worden in aanmerking genomen voor het algemene resultaat van de wedstrijd, maar niet voor weddenschappen op de eerste of tweede helft.

• Als je inzet op de wedmarkt "Welk team krijgt de eerste gele kaart?" en volgens het wedstrijdverslag krijgen twee of meerdere spelers van verschillende ploegen een gele kaart in dezelfde minuut, dan is je weddenschap void.

• Enkel gele kaarten voor spelers die op het veld staan zijn relevant voor je weddenschappen. Gele kaarten voor reservespelers, trainers en staf worden niet in aanmerking genomen.

Hoekschoppen

• Als je inzet op de wedmarkt "Meer of minder hoekschoppen" tellen enkel daadwerkelijk genomen corners mee. Als de scheidsrechter bijvoorbeeld een hoekschop toekent net voor de rust - maar deze door getreuzel niet meer effectief genomen wordt - telt deze niet mee.

• Een hoekschop die opnieuw genomen dient te worden - bijvoorbeeld door gekibbel in de zestien - telt in de statistieken slechts mee als één corner.

Statistieken

• Statistiekweddenschappen worden afgehandeld conform de data van officiële instanties, zoals de UEFA voor Champions League en de FIFA voor WK-wedstrijden.

Meer regels voor wedden op voetbal, maar ook voor alle andere sporten bij Betway vind je via deze link.

Betway storten en uitbetaling

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar dit onderwerp is niet onbelangrijk. Betway is een legale bookmaker in België waardoor betalingen veilig en betrouwbaar zijn. Er zijn verschillende stortingsmethoden voorhanden zoals Bancontact, PayPal, Paysafe en vele andere opties. Via de knop 'Bankieren' kan je een storting uitvoeren op je account.

Uiteraard is het ook mogelijk om je geld te laten uitbetalen bij Betway. Betmanbegins deed onlangs een studie naar de snelheid van uitbetaling bij Belgische bookmakers. Hieruit blijkt dat Betway gemiddeld 2 werkdagen nodig heeft om een uitbetaling te finaliseren. Inclusief weekenden gaat het om 2,67 dagen voordat het geld op je rekening staat.

Betway conclusie

Bij Betmanbegins raden we altijd aan om een account te hebben bij elke legale bookmaker. Ook Betway ontspringt die dans niet. Het is een bookmaker met een ruim sportaanbod en zeer degelijke odds. Combineer dat met de talrijke Betway Boosts en je bankroll zal er wel bij varen. Het aanbod op vlak van live sportweddenschappen én de interessante pre-built bets zijn alleen maar extra's die je op lange termijn nog meer voordeel zullen opleveren. Tot slot is ook de app van Betway een meerwaarde om altijd en overal snel je sportweddenschappen te kunnen plaatsen. Kort samengevat: Betway mag simpelweg niet ontbreken in je lijstje met bookmaker accounts.

Eindoordeel: ★★★☆☆ (3,5 op 5)

Resultaten Betway

| Italië - Engeland

Verloren
23 Sep, 2022 om 20:45
Competitie
Nations League
Wedtip
Maguire 1+ schoten
Odds
1.83
Units
3 (0.6%)

| Buffalo Bills - Tennessee Titans

Gewonnen
20 Sep, 2022 om 01:15
Competitie
NFL - VS
Wedtip
T. Burks over 2,5 receptions
Odds
1.87
Units
2 (0.4%)

| Seattle Mariners - San Diego Padres

Gewonnen
14 Sep, 2022 om 03:40
Competitie
MLB - VS
Wedtip
L. Gilbert over 4,5 strikeouts
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

| Georgië - Bulgarije

Gewonnen
06 Sep, 2022 om 19:00
Competitie
EuroBasket (European Championship)
Wedtip
Over 161,5
Odds
1.95
Units
2 (0.4%)

| Los Angeles Angels - New York Yankees

Gewonnen
31 Aug, 2022 om 03:40
Competitie
MLB - VS
Wedtip
J. Taillon under 5,5 strikeouts
Odds
1.8
Units
1 (0.2%)

| Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates

Gewonnen
31 Aug, 2022 om 02:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
M. Keller over 3,5 strikeouts
Odds
1.75
Units
1 (0.2%)

| Kansas City Royals - Arizona Diamondbacks

Gewonnen
25 Aug, 2022 om 02:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
Z. Gallen over 5,5 strikeouts
Odds
1.9
Units
1 (0.2%)

| Philadelphia Phillies - Cincinnati Reds

Verloren
25 Aug, 2022 om 01:05
Competitie
MLB - VS
Wedtip
T. J. Zeuch over 2,5 strikeouts
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

| Slovenië - Estland

Gewonnen
25 Aug, 2022 om 20:30
Competitie
World Cup Qual. Europe
Wedtip
Over 166,5
Odds
1.9
Units
4 (0.8%)

| Pittsburgh Pirates - Atlanta Braves

Gewonnen
24 Aug, 2022 om 01:05
Competitie
MLB - VS
Wedtip
M. Fried over 5,5 strikeouts
Odds
2.1
Units
5 (1.%)

| New York Yankees - New York Mets

Gewonnen
23 Aug, 2022 om 01:05
Competitie
MLB - VS
Wedtip
D. German under 4,5 strikeouts
Odds
2.1
Units
1 (0.2%)

| Duitsland - Tsjechië

Gewonnen
19 Aug, 2022 om 20:30
Competitie
International Friendly
Wedtip
Over 164,5
Odds
1.85
Units
2 (0.4%)

| Boston Red Sox - Baltimore Orioles

Verloren
12 Aug, 2022 om 01:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
D. Kremer under 3,5 strikeouts
Odds
2.1
Units
3 (0.6%)

| New York Mets - Cincinnati Reds

Gewonnen
09 Aug, 2022 om 01:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
C. Bassitt over 5,5 strikeouts
Odds
1.8
Units
1 (0.2%)

| Los Angeles Dodgers - San Diego Padres

Gewonnen
07 Aug, 2022 om 03:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
A. Heaney under 5,5 strikeouts
Odds
1.75
Units
2 (0.4%)

| Cleveland Guardians - Houston Astros

Gewonnen
07 Aug, 2022 om 00:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
L. Garcia over 4,5 strikeouts
Odds
1.9
Units
3 (0.6%)

| Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds

Verloren
06 Aug, 2022 om 02:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
E. Lauer over 5,5 strikeouts
Odds
2
Units
9 (1.8%)

| New York Mets - Atlanta Braves

Verloren
06 Aug, 2022 om 01:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
I. Anderson over 3,5 strikeouts
Odds
1.75
Units
5 (1.%)

| Philadelphia Phillies - Washington Nationals

Verloren
06 Aug, 2022 om 01:05
Competitie
MLB - VS
Wedtip
J. Gray over 5,5 strikeouts
Odds
1.7
Units
5 (1.%)

| Cleveland Guardians - Houston Astros

Verloren
05 Aug, 2022 om 01:10
Competitie
MLB - VS
Wedtip
J. Verlander over 5,5 strikeouts
Odds
2.15
Units
4 (0.8%)
1 2 3 6
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross