Zo krijgen ZEbet spelers vrijwel dagelijks de kans om een weddenschap aan de hoogste odds te plaatsen

Sinds 1 maart 2022 is ZEbet actief in Nederland. De aanbieder van sportweddenschappen zit sindsdien niet stil en heeft diverse initiatieven uitgewerkt om zijn spelers naast een uitgebreid aanbod ook te voorzien van leuke extra's.

Eerst en vooral krijg je als Nederlander een welkomstbonus in de vorm van een 50 euro free bet. Let hier wel bij op: deze aanbieding is enkel geldig als je ouder bent dan 24 jaar. Om de maximale free bet van 50 euro te ontvangen, dien je een storting van 50 euro te volbrengen bij de bookmaker. Belgen kunnen via deze link eveneens sportweddenschappen plaatsen bij ZEbet, maar zij kunnen omwille van de wetgeving geen gebruikmaken van de welkomstbonus.

Super odds

De super odds van ZEbet zijn dan weer een mooie manier om sportweddenschappen tegen een verhoogde notering af te sluiten. Je kan deze in het geel gemarkeerd onder “alle sporten” in het menu terugvinden.

Quasi dagelijks heeft de bookmaker één of meerdere super odds voor zijn Nederlandse klanten in petto. Bij de start van Wimbledon pakt ZEbet bijvoorbeeld uit met een aantrekkelijke verhoogde notering op “Tim Van Rijthoven wint van Federico Delbonis en meer dan 33,5 games”. Deze gaat van 2,15 naar 2,50 en is zo de hoogste in de markt.

Wat overigens prettig is bij ZEbet is dat deze super odds zowel voor bestaande als voor nieuwe spelers beschikbaar zijn.

Zebet Super Odds Voorbeeld

ZEpoints

Naast de attractieve welkomstbonus en de super odds beloont ZEbet zijn trouwe Nederlandse spelers met zogenaamde ZEpoints. In ruil voor elke geplaatste sportweddenschap van minimum €1 krijg je ZEpoints. Des te hoger de gespeelde odds, des te hoger het aantal ZEpoints dat je ontvangt. Onderstaande tabel geeft je hier een mooi overzicht van.

Zepoints Bij Zebet

Als je in totaal 2000 ZEpoints bij elkaar gespaard hebt, kan je jouw punten omwisselen voor een free bet van 10 euro. Deze free bet mag je vrij gebruiken zonder enige vorm van beperkingen. Tot slot is het nog goed om te weten dat er geen ZEpoints worden toegekend als je een weddenschap via de cash out functie verzilvert. Ook live weddenschappen komen niet in aanmerking voor de loyaliteitspunten van ZEbet.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross