Wint Ajax van Sparta? Dan krijg je 50x je inzet uitbetaald!

⚠ Opgelet: deze actie loopt bijna af!
Days 00 : 00 : 00

Jammer, deze actie is afgelopen.

Ajax heeft een verschroeiende start genomen in de Eredivisie. De ploeg van Alfred Schreuder won op de openingsspeeldag met 2-3 van Fortuna Sittard en stuurde vorig weekend Groningen met zware 6-1 cijfers terug naar het Noorden. Bij laagvlieger Sparta houden ze hun hart al vast. Zij kwamen tegen Heerenveen niet verder dan een troosteloos 0-0 gelijkspel en moesten zich ook tegen AZ met 2-3 gewonnen geven.

Staat Sparta-doelman Nick Olij zondag om 14u30 in een schietkraam? De kans is groot van wel. Ajax vuurde in de eerste twee competitiewedstrijden immers 39 schoten af richting het doel van de tegenstander. Dat het telraam van de Amsterdammers al op 9 goals staat na amper 180 minuten voetbal hoeft dan ook niet te verbazen.

Vanzelfsprekend is Ajax de absolute topfavoriet om zondag de drie punten te pakken op Het Kasteel, maar dat houdt Circus niet tegen om uit te pakken met een waanzinnige actie. Zo krijg je maar liefst 50 (!) keer je inzet uitbetaald als Ajax wint van Sparta.

Hoe pak ik 50x mijn inzet?

De normale quotering voor een overwinning van Ajax bedraagt slechts 1,25 en dus zou je wel gek zijn om deze odds van 50 zomaar te laten schieten. Onderstaand leggen we je eenvoudig uit hoe je te werk moet gaan om van deze actie te profiteren.

  1. Ga naar Circus via deze link
  2. Maak een account aan en doe een storting
  3. Klik op de super odds van 50.00 bij de match van Sparta - Ajax
  4. Plaats je inzet en klik op “JE WEDDENSCHAP BEVESTIGEN”
  5. Wint Ajax? Dan worden de winsten in cash uitbetaald en zijn deze direct opneembaar

Opgelet: deze actie is geldig voor Nederlanders die nog geen account hebben bij Circus. Spelers van 18 tot en met 23 jaar moeten eerst de klantendienst contacteren alvorens ze van deze super odds gebruik kunnen maken. Spelers ouder dan 24 krijgen de quotering van 50 onmiddellijk te zien.

⚠ Opgelet: deze actie loopt bijna af!
Days 00 : 00 : 00

Jammer, deze actie is afgelopen.

Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross