Wedtips interlands 1 september

Voor de meeste voetballiefhebbers is de minst interessant periode van het voetbal weer aangebroken: de interlandperiode. Dat betekent dat de grote competities stilliggen en dat de Europese landen onderling de punten mogen verdelen. Dit keer staan de play-offs in het teken van het veelvuldig bekritiseerde WK in Qatar. Hoewel er veel kritiek is geweest, lijkt het erop dat alle landen gewoon volle bak zullen strijden voor deelname. Deze play-off periode kan dus zelfs interessant zijn voor mensen die wedden op voetbal. Lees hieronder de tips voor de meest interessante play-off wedstrijden van woensdag 1 september 2021.

Wedtips interlands

We beginnen met een kraker in het uiterste zuidoosten van Europa. Kazachstan ontvangt Oekraïne. Begin augustus stapte Shevchenko op na een vrij teleurstellend EK voetbal voor de Oekraïners. Hij werd opgevolgd door de 64-jarige Petrakov. Begin dit jaar was de wedstrijd Oekraïne - Kazachtstan. De Oekraïners waren aanzienlijk beter, maar bleven steken op 1-1. Er vielen 7 kaarten, en Oekraïne stond 7-1 voor in corners. De volgende tips, onder andere van facebooktipper Jelke, zijn zeer interessant:

 • Over 3.5 kaarten bij Unibet @ 1,68. 5 units.

 • Over 4.5 kaarten bij Unibet @ 2,63. 2 units.

De volgende interessante wedstrijd is Denemarken - Schotland. De Denen waren op het EK de favoriet van het publiek, helaas wisten ze Engeland niet uit te schakelen in de halve finale. De Schotten werden in de groepsfase uitgeschakeld, en ook tegen Denemarken dicht ik ze geen grote kansen toe. De mooiste sportweddenschappen op deze wedstrijd zijn:

 • Over 10.5 corners bij Unibet @ 2,70. 2 units: Mooie value ten opzichte van Pinnacle, en twee ploegen die beide corners kunnen en durven pakken.

 • Schotland over 1.5 cards bij Unibet @ 1,62. 2 units: Denemarken zal zeer comfortabel kunnen voetballen gezien zij hele goede zaken hebben gedaan. Schotland daarentegen moet naar Denemarken komen voor een punt of meer, aangezien ze veel concurrentie kennen voor de tweede plek in groep F. Scheidsrechter Hategan geeft gemiddeld meer dan 3 kaarten in WK-kwalificatie wedstrijden.

Een ander interessant affiche in groep F is Moldavië - Oostenrijk. De Moldaviërs zijn slechts opvulling voor deze groep, waar de Oostenrijkers mogen hopen op een tweede plek. Oostenrijk zal ook in Moldavië de 3 punten moeten verdienen om aanspraak te kunnen maken op het WK. Voor deze wedstrijd zijn er ook mooie voetbalweddenschappen:

 • Oostenrijk 2-0 corner handicap bij Unibet @ 1.70. 3 units: Ook hier kleine value ten opzichte van Pinnacle. Oostenrijk zal voor het doelsaldo gaan spelen waarbij corners ook zouden kunnen vallen. 3 corners meer dan Moldavië moet, net als bijvoorbeeld in 2017, niet het grootste probleem zijn.

 • Moldavië most cards bij Unibet @ 1.95. 2 units: Moldavië moet het van het harde werken en knokken hebben. Zo kregen ze tegen Israël en Denemarken ook de meeste kaarten. Oostenrijk kreeg deze groep nog geen één keer de meeste kaarten.

Natuurlijk moet de winnaar van het WK 2022 ook besproken worden in deze preview. Frankrijk neemt het op tegen een matig Bosnië in het Stade de la Meinau te Strasbourg. Frankrijk is natuurlijk de dominante speler in groep D, en dit zullen ze ook moeten uiten tegen Bosnië. De meest interessante voetbalweddenschap hier is:

 • Beide teams scoren niet + over 1.5 goals bij Betsson @ 2,10. 2 units: Unibet biedt voor Frankrijk wint to nil en over 1.5 teamgoals odds van 1.95. Betsson ziet hier aanzienlijk boven. Normaliter zal Frankrijk deze wedstrijd in eigen huis binnenhalen met minstens 2 goals verschil.

De afsluitende wedstrijden van deze preview komen uit groep G, de groep van onder andere Turkije, Nederland en Noorwegen. De Turken gaan na een teleurstellend EK 2020 voor eerherstel thuis tegen Montenegro. Voor deze wedstrijd zijn natuurlijke wederom interessante voetbalweddenschappen te vinden:

 • Over 4.5 kaarten bij Unibet @2,05. 2 units: Turkije zag in de eerste drie wedstrijden 6, 5, en 6 totaal aantal kaarten. Montenegro zag 2, 4 en 5 total cards. Deze twee ploegen kunnen er echter wel een heet partijtje van maken. Één van de strengste scheidsrechters uit Frankrijk staat aan de leiding. Ook door de belangen die deze wedstrijd met zich meebrengt kan er strijd verwacht worden.

 • Montenegro over 2.5 corners bij Unibet @1,44. 3 units: Turkije kreeg zelfs tegen Letland 3 corners tegen. Montenegro weet ook regelmatig veel corners te verzamelen, en ze zullen zich zeker niet inhouden deze wedstrijd. Voor meer risico kan je ook kiezen voor de over 3.5 corners aan odds van 2.08. Door het hogere risico, is het aan te raden je inzet te beperken tot 1 unit.

Nederland zal de aanval moeten openen op Turkije in de strijd om plek 1. Daarvoor moet Noorwegen verslagen worden in een uitwedstrijd in Oslo. Dit is natuurlijk ook het affiche Haaland – Depay. Hoe mooi is het dan om winst te kunnen maken als één van de twee topspitsen scoort? De voetbalweddenschappen voor deze wedstrijd zijn dan ook:

 • Haaland scoort bij Unibet @ 2,60. 2 units.

 • Depay scoort bij Unibet @ 2,63. 2 units.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de interlands? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor de interlands, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross