Wedtips Eredivisie speelronde 6

Na een spannende doordeweekse speelronde staan er dit weekend weer 9 mooie Eredivisie wedstrijden op het programma. Welke wedtip ga jij meespelen?

Wedtips zesde speelronde Eredivisie

Wedtip: Willem II – PSV: over 29.5 booking points & each team over 9.5 booking points @ 1.98 – Betsson (bet builder) – 2 units:

Voor de eerste wedtip kijken we naar de openingswedstrijd van het voetbalweekend. Daar staat de wedstrijd tussen dé ploeg in vorm Willem II en titelkandidaat PSV op het programma. Willem II zal de goede start willen voortzetten om plek 3 te behouden, PSV kan bij winst (tijdelijk) de koppositie pakken. Er is dus genoeg om voor te spelen.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. Over zijn gehele Eredivisie carrière geeft hij gemiddeld 35.6 booking points per wedstrijd. Willem II pakte in de eerste 6 wedstrijden gemiddeld 20 booking points, in 4/6 wedstrijden kregen ze een kaart. PSV kreeg tot nu toe gemiddeld 15 booking points per wedstrijd, in 5/6 wedstrijden kregen ze een kaart. Gezien deze statistieken lijkt Betsson hier met 1.98 te hoog te zitten.

Wedtip Willem II – PSV: over 9.5 corners @ 2.15 – Unibet – 3 units:

Ook voor de tweede wedtip blijven we in Tilburg. Zowel Willem II als PSV zijn twee prima corner ploegen. Beide teams spelen vooral over de flanken, wat over het algemeen gunstig is voor het aantal corners. Willem II pakte er in de eerste 6 wedstrijden gemiddeld 4.2.

PSV pakte er tot nu toe gemiddeld 7.7. Willem II krijgt er gemiddeld 4.7 tegen, PSV 4. Dit zijn dus twee teams die zelf behoorlijk wat corners mee krijgen, maar er aan de andere kant ook flink wat tegen krijgen. Een mooie combinatie voor een wedstrijd met veel corners. De odds lijken hier voor minimaal 10 corners dan ook te hoog te staan. Andere bookmakers bieden dit daarnaast voor maximaal 2.00 aan.

Wedtip: Vitesse over 19.5 booking points & Fortuna under 4.5 goals @ 2.15 – Betsson (bet builder) – 3 units:

Voor de volgende wedtip kijken we naar de wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard. De scheidsrechter hier is Ingmar Oostrom, hij geeft in zijn Eredivisie carrière gemiddeld 33 booking points.

Vitesse is dit seizoen tot nu toe een van de meest agressieve ploegen. Ze pakten in eerste 6 wedstrijden gemiddeld 27.5 booking points. In 5 van de 6 wedstrijden pakten ze minimaal 20 booking points. Gezien deze statistieken lijken de odds voor minimaal 20 booking points te hoog te staan.

Daarnaast zal Vitesse er flink op gebrand zijn om een goed resultaat neer te zetten, de seizoenstart was niet best. We kunnen dus een gretige en scherpe ploeg verwachten. Fortuna Sittard under 4.5 goals is toegevoegd als ‘zekerheidje’ zodat de bet builder gespeeld kan worden.

Wedtip: Heerenveen – FC Twente: Both teams to score & over 2.5 goals @ 2.10 – Betsson – 2 units

: Voor de laatste wedtip kijken we naar een duel tussen twee veel scorende teams. Dit seizoen wist Heerenveen in elke wedstrijd te scoren. In de eerste 6 wedstrijden van het seizoen kwamen ze tot 8 goals, met een expected goals van 1.38 per wedstrijd.

FC Twente scoorde in 5/6 wedstrijden tot nu toe. In totaal maakten ze 10 goals, met een expected goals van 1.47 per wedstrijd. De defensies van beide teams zijn aan de andere kant nog niet in vorm. Heerenveen kreeg een tegengoal in 4/6 wedstrijden, in totaal kregen ze er al 9 tegen. Volgens het expected goals model mochten er 1.18 tegengoals per wedstrijd verwacht worden. FC Twente wist slechts 1 keer de nul te houden. Ze kregen er al 7 tegen, met een expected tegengoals van 1.51 per wedstrijd.

Dit is een wedstrijd tussen twee teams die elke wedstrijd wel een goaltje meepikken. Daarnaast zijn de defensies tot nu toe matig bezig. De tegenstanders van beide teams krijgen iedere wedstrijd wel een aantal grote kansen, vandaar dat de expected tegengoals van allebei de ploegen flink boven de 1.00 zit. Dit lijkt dan ook een mooie match-up voor veel doelpunten te zijn.

Op zoek naar andere wedtips voor de Eredivisie of andere competities? In onze Facebook community vind je een hoop gratis wedtips! Word nu lid en mis niks meer!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross