Wedtips Champions League 28 september

Deze week staat de 2e speelronde van de Europese competities op het programma. Dinsdag beginnen we meteen met een enorme kraker. PSG ontvangt Manchester City. De ploeg uit Parijs mag eigenlijk absoluut niet verliezen, na de zeer matige opening van het toernooi in België. Dit is een herhaling van de halve finale van vorig seizoen. Ook in groep B staan er 2 interessante potjes op het programma, ik heb mijn best gedaan om de nodige interessante weddenschappen op te zoeken.

Wedtips Champions League

Wedtip: Paris Saint Germain – Manchester City: number of fouls – over 22,5 @ 1.90 – 3 units:

het kan natuurlijk niet anders dan af te trappen met een tip tussen deze 2 grootmachten. Vorig seizoen in de halve finale vielen er 27 en 24 overtredingen en was deze line dus in beide gevallen winnend. Met de belangen die er morgenavond op het spel staan verwacht ik een redelijk harde wedstrijd. Scheidsrechter is Carlos Del Cerro Grande, een Spanjaard dus. Spanjaarden zijn nou niet de beste scheidsrechters van Europa en leggen het spel vaak (irritant vaak) stil.

 Wedtip: Ajax – Besiktas: Total offsides by Ajax – over 1,5 @ 1.92 – 2 units:

Een tip bij de Nederlandse wedstrijd mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ik verwacht een enorm aanvallend Ajax, wat af en toe ‘per ongeluk’ wel eens buitenspel zal staan tussen al die aanvallen.

De buitenspelgevallen van Ajax in de laatste wedstrijden:

  • Groningen thuis 4

  • Sittard uit 1

  • Cambuur thuis 5

  • Sporting uit (CL) 2

In 3 van de 4 wedstrijden behaalde het deze lijn. Twee wedstrijden waren thuiswedstrijden waarbij ik hetzelfde spelbeeld verwacht als morgen: aanvallen, aanvallen en nog eens aanvallen. (op het moment van schrijven is deze ook te spelen bij Unibet aan odds van 1.90).

Haller

Wedtip: Shakhtar Donetsk – Inter: over 4,5 cards @ 1.96 – 2 units:

Op papier is Inter samen met Real de favoriet om hier door te gaan naar de volgende ronde. Aangezien Real haar eerste wedstrijd won op bezoek bij Inter, zit de druk voor de ploeg uit Italië er hier al meteen redelijk op. Verliezen is eigenlijk niet toegestaan. Shakhtar zal alles uit de kast halen om hier niet te verliezen.

Ze hebben (redelijk verassend) verloren heeft van FC sheriff Tiraspol en heeft dus de punten hard nodig. De scheidsrechter morgen is Istvan Kovacs. Hij heeft tot dusver 7 wedstrijden gefloten in de Champions league. Hierin gaf hij 29 kaarten, een gemiddelde van 4,14 per wedstrijd dus. Echter behaalde hij deze lijn wel in 3 van de 7 wedstrijden. Met de belangen die er morgen meteen al opzitten, verwacht ik een aardig harde wedstrijd.

Wedtip: RB Leipzig – Club Brugge: Beide teams scoren @1.72 op Bwin – 1 unit:

Ook een tip voor onze Belgische vrienden kan natuurlijk niet ontbreken. Ik verwacht hier een open wedstrijd, met voor beide ploegen minstens 1 goal. Brugge wist tegen Paris al te scoren. Überhaupt kwam Brugge in haar laatste 15 wedstrijden tot minstens 1 goal en incasseerde het een goal in 4 van haar laatste 6 officiële wedstrijden.

Leipzig zag een doelpunten festijn in haar eerste wedstrijd tegen Manchester City: 6-3. Leipzig incasseerde in 4 van haar laatste 5 officiële wedstrijden een doelpunt, terwijl het er ook in 4 een goal maakte. Onder andere het ‘matige’ Köln en Mainz kwamen dit seizoen al tot scoren tegen Leipzig.

Wedtip: AC Milan – Atletico Madrid: Suarez 1+ offsides @ 1.85 – 1 unit:

Suarez staat in La Liga gemiddeld 0,6 keer buitenspel per wedstrijd dit seizoen. Vorig jaar precies 1,0. In de Champions League stond hij vorig seizoen in 6 wedstrijden gemiddeld 1,5 keer per wedstrijd buitenspel. Zijn laatste 3 wedstrijden voor Atletico stond hij dan ook iedere wedstrijd 1 keer buitenspel.

Zelfs tegen Atletic Bilbao, toen hij in de 55e minuut pas in werd gewisseld, stond hij buitenspel. Deze cijfers zijn in vergelijking met odds van 1,85 een stuk te hoog. Er worden ongeveer 2 buitenspel momenten van Atletico verwacht, dat er minstens 1 daarvan van de spits Suarez is, is heel reëel. Op het moment van schrijven waren de player offsides enkel open bij Pokerstars (1.72, wat dus wat lager is) en Betsson, houd andere bookies nog even in de gaten mochten de odds daar nog open gaan.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op de Champions League? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor CL, maar ook andere competities! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross