Wedtips Brazilië - Argentinië

Niet alleen in Europa staat er een finale op het programma. In Zuid-Amerika is er namelijk de eindfase van Copa America. Brazilië ontvangt als gastland Argentinië voor een spannende finale. In dit artikel bundelen we interessante wedtips voor deze topaffiche!

Voorbeschouwing Brazilië  - Argentinië

De Brazilianen wonnen iedere Copa America die ze organiseerden, en verloren al 46 jaar geen enkele wedstrijd in de Copa America op eigen bodem. Als regerend kampioen ligt de lat hoog. Al 13 wedstrijden zijn ze momenteel ongeslagen. Het toeval wil dat de laatste wedstrijd die ze verloren, er één was tegen Argentinië. Neymar was er alvast niet rouwig om dat ze tegen Argentinië uitkomen. “I want Argentina” zei hij voor hun halve finale tegen Colombia.

Argentinië won al 28 jaar lang geen prijs meer. Voor Messi wordt dit de vijfde finale met Argentinië. Nog geen enkele keer wist hij met zijn land een prijs in de wacht te slepen. Voor de 34-jarige wonderspeler begint de tijd te dringen om daar verandering in te brengen. Messi gaf al meerdere keren aan dat hij al zijn clubprijzen zou willen inruilen voor een eindzege met zijn land. Hij zal zich voorbij ex-ploegmaat Neymar moeten knokken om dat voor elkaar te krijgen.

Messineymarwedtipsbrazilieargentinie

Wedtips Brazilië  - Argentinië

Wat is een voetbalwedstrijd zonder wedtips bij Betmanbegins? We zetten enkele interessante sportweddenschappen op een rijtje:

Lionel Messi scoort – betFIRST @ 3.65: Robin, één van de officiële tippers, gaf deze wedtip. Het is geen geheim dat Messi zijn grote doel is om een prijs te winnen met Argentinië, en hier zal hij zondagnacht alles aan doen. Op het moment is Messi de topscoorder van de Copa America met 4 doelpunten in 6 wedstrijden. Hij neemt ook de penalty’s voor zijn rekening.

Over 5,5 kaarten – Meridianbet @ 1.94: Beiden ploegen halen dit toernooi redelijk wat kaarten, maar deze wedstrijd is van een nog potiger niveau. Voornaamste reden voor een kaartenfestival is scheidsrechter Ostojich. Hij gaf dit seizoen gemiddeld 7,25 kaarten per duel. Deze wedtip werd gegeven door Jelke in de Facebook groep. (2 units)

Minder dan 9,5 hoekschoppen – Bwin @ 1.80: Ik verwacht een vrij gesloten wedstrijd, gezien de hoge belangen van een finale. De laatste vijf onderlinge wedstrijden viel er slechts één keer 10 hoekschoppen. Deze odds lijken iets te hoog, aangezien Pinnacle 1.68 biedt. Het belang van Pinnacle kan je hier lezen.

Messi krijgt een kaart – Unibet @ 6.00: Deze wedtip komt van Lucas uit de Facebook groep. Lucas koos voor deze wedtip om volgende redenen: “Messi sprak zijn ambities uit, en wil er alles aan doen om ze waar te maken. Stevige overtredingen of frustraties zijn niet ondenkenbaar. Wanneer hij het winnend doelpunt scoort, zou het shirtje wel eens uit durven gaan.” Dat laatste zagen we hem eerder doen tegen Real Madrid. (1 unit)

Andere artikelen
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross