Waanzin! Brusselaar wint bijna 17.000x zijn inzet

Een vijftiger uit Brussel heeft de weddenschap van zijn leven afgesloten bij betFIRST. Met één luttele euro beproefde hij zijn geluk door het plaatsen van een combinatieweddenschap van acht voetbalwedstrijden. Een weekendje later mocht de gelukzak in kwestie bijna €17.000 op zijn bankrekening bijschrijven.

Leicester City dat in eigen huis wint van Brentford, Leverkusen dat met de drie punten aan de haal gaat op bezoek bij Wolfsburg, AS Roma dat aan het langste eind trekt in de Romeinse derby en Atalanta dat op eigen terrein wint van Bologna. Tot zover de pronostieken die jij en ik ook nog hadden kunnen voorspellen.

Een Europese handicap om van te smullen

Maar dan wordt het pas écht straf! Zo voorspelde deze “big winner” twee gelijke spelen in de Bundesliga en eentje in de Serie A. Om dan te eindigen met een magistrale Europese handicap -1 op Barcelona in El Clásico. Met 7,50 meteen ook goed voor de hoogste quotering uit zijn succesvolle combinatieweddenschap.

Naast zijn achtvoudige correcte voorspelling had de man uit Brussel nog een stevige portie extra geluk. Bij bookmaker betFIRST is het namelijk zo dat spelers een Combo+ boost krijgen bij het wedden op combinatieweddenschappen. Het principe hierbij is eenvoudig: des te meer voorspellingen je aan je combo-wedstrookje toevoegt, des te groter de boost.

Dat bracht voor de desbetreffende winnaar onderstaande extra winst met zich mee:

  • Normale uitbetaling: €14.685,79
  • 15% Combo+: €2.202,76
  • Totale uitbetaling: €16.888,55

De man met de glazen bol kon zijn geluk niet op en liet meteen €16.000 uitbetalen. Met de overige €888,55 waagt hij mogelijk later opnieuw zijn kans.

Zijn combinatieweddenschappen een aanrader?

Bij Betmanbegins verkiezen we altijd enkelvoudige weddenschappen boven combinatieweddenschappen. Combi’s zijn over het algemeen gezien namelijk niet winstgevend. Per wedstrijd die je aan je lijstje toevoegt, verhoogt immers de winstmarge van de bookmaker. Al neemt dat natuurlijk niet weg dat je geluk kan hebben.

Wil jij alsnog een grote winst in de wacht slepen via een combinatieweddenschap? Dan kan je proberen om je eventuele winst te maximaliseren via de boost van betFIRST op meervoudige sportweddenschappen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross