Voltrekt het mirakel van Union Saint-Gilloise zich?

Union Saint-Gilloise wordt de Belgische landskampioen van het voetbalseizoen 2021-2022. Wie deze uitspraak aan het begin van dit seizoen zei, werd mogelijk half gek verklaard. Maar kijk: we zijn 23 wedstrijden ver in de reguliere competitie en de promovendus heeft een voorsprong van 9 punten op dichtste achtervolger Club Brugge. Voltrekt het mirakel zich voor de Brusselse club? Ergens eind mei valt het doek over deze titelstrijd.

Leicester 2.0?

Het verhaal van Union doet denken aan wat er gebeurde in het seizoen 2015-2016 in de Premier League. De tot op dat moment vrij bescheiden voetbalploeg Leicester City deed het buitengewoon goed en wist op miraculeuze wijze de landstitel te veroveren. Een ongeziene prestatie, zeker in de competitie met nog steeds de meeste allure wereldwijd.

In de periode waarin het duidelijk werd dat Leicester echt wel kans begon te maken op de titel, kwamen al snel enkele wedbriefjes voorbij op social media. Leicester kreeg bij een Britse bookmaker voor aanvang van het seizoen een notering van 5000 tegen 1 op de landstitel. Enkele gelukkige Britse spelers zagen hun droom dus in vervulling gaan met de landstitel van Leicester City.

Wedden op Union Saint-Gilloise

Op dit moment circuleren natuurlijk gelijkaardige verhalen rond weddenschappen op Union Saint-Gilloise. Bookmaker betFIRST prijsde een landstitel voor de traditieclub op 501. En enkele spelers hebben zich wel degelijk gewaagd aan deze pronostiek. Vier spelers hebben met een totale inzet van €160 gewed dat Union Saint-Gilloise de landstitel pakt in België bij bookmaker betFIRST. Dit zou betekenen dat een totaal bedrag van € 80.160 zou worden uitbetaald. Voor deze vier personen worden het dus erg spannende weken. In december leverde een inzet van 50 euro nog een cash-out mogelijkheid op van meer dan 5.000 euro. Nu is deze wellicht nog hoger!

Hoe groot is de kans nu dat Union dit werkelijk voor mekaar krijgt? Er zijn namelijk nog 7 speeldagen te gaan in de reguliere competitie, gevolgd door Playoff I, waarin de 4 beste teams nog elk 2x tegen elkaar zullen spelen. Het is dus allerminst afgelopen! Momenteel heeft Union Saint-Gilloise odds van 2.70 voor eindwinst. Een gigantisch verschil met de oorspronkelijke odds van 501 dus! Club Brugge blijft de topfavoriet met odds van 2.25.

Donderdagavond wacht Union hun belangrijkste concurrent om de titel, Club Brugge. Daarna volgt nog een thuismatch tegen Anderlecht en een verplaatsing naar Antwerp. Een erg pittig schema dus voor de promovendus!

Voltrekt Union dit mirakel? Mis niks van alle wedtips in de Jupiler Pro League via het kanaal van Betmanbegins!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross